Sziasztok!
Igénye,többesben tapasztalt fiatal srácként szívesen ismerkednék olyan párokkal akik alkalmi,vagy esetleg házibarátot keresnek hosszútávra!
Én Budapesti vagyok,szerintem max 50km-ig lehet értelme ismerkedni (tapasztalatom alapján).
Viberen, WhatsAppom van, termesztésen tudunk ott is kommunikálni!
Mindenkinek kellemes keresgélést kívánok!
Igénye,többesben tapasztalt fiatal srácként szívesen ismerkednék olyan párokkal akik alkalmi,vagy esetleg házibarátot keresnek hosszútávra!
Én Budapesti vagyok,szerintem max 50km-ig lehet értelme ismerkedni (tapasztalatom alapján).
Viberen, WhatsAppom van, termesztésen tudunk ott is kommunikálni!
Mindenkinek kellemes keresgélést kívánok!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Sziasztok. Nő, vagy Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna. (hely van)
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Plusz férfit keresünk feleség plusz örömére ,,,,
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma estére keresek párt pesten.Helyem van.
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Sziasztok..
Fejérben ,Veszprémben ,értelmes ,normális párhoz társulnék,hetero alapon..
Fejérben ,Veszprémben ,értelmes ,normális párhoz társulnék,hetero alapon..
Sziasztok..
Fejérben ,normális,értelmes párhoz társulnék....heteró alapon..
Fejérben ,normális,értelmes párhoz társulnék....heteró alapon..
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, jó fej, megbízható párral randiznék.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Hölgyet kényeztetnék Borsodban!
Vas megyében, Szombathelyen, illetve környékén párral ismerkednèk! Priv üz.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akik számára izgató,ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Gyálon csatlakoznék

Ismerkednèk
Hölggyel, párral
Hölggyel, párral