Hello! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni komolyan. Borsodi pasit keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Párt keresek aki bevezetne a 3as adta örömökben. Az sem gond ha az eleinte csak kukkolhatom őket! 21/F képek infó az adatlapomon!

Sziasztok.Ma este is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
Laca
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
Sziasztok ma este Kapuváron Győr moson Sopron megyében vendégül látnék párokat igényes sportos pasi vagyok 37 éves
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Szabolcs megye.
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok. Szívesen ismerkednék Budapesti vagy egészen közeli párokkal. Én egy 30 éves fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok. Legyen szó cuckoldrol, wife sharing vagy bármilyen finimsagrol nyugodtan írjatok privat üzenetet, az én fantáziám határtalan.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok holnapra hellyel rendelkező srácot keresünk kizárólag a lány örömére
Te előtted is meg lehet dugni a feleségedet.
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 05. 02. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 18:03

Sziasztok van-e itt olyan ferj aki elott megdughatnam a feleseget akit ez izgatná is? Hely kellene utazni tudok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok van-e itt olyan ferj aki elott megdughatnam a feleseget akit ez izgatná is? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Sportos, magas, fiatal pasi vagyok, párokhoz csatlakoznék! Utazni tudok.. Cuckoldra is jelentkeznék, 23/6centis intimmel rendelkezem!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
Laca

Laca
Sziasztok,valós, jó fej párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Budapesten ma hölgyet kényeztetnék, vagy cuckold játékban bull lennék. Helyem van.