Szép este párok! Szívesen kényeztetnék feleséget, barátnőt a párja előtt vagy vele közösen …
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 12 ker pici kicsi búvóhelyre strapabíró figyelmes típus kizárólag hetero alapon köszi
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Ma valaki kaland ?
Eszak pest kornyeki par vagyunk ismerkednenk sex se gond ha van szikra
Sziasztok! Ma este vendégül látnánk egy kedves,intelligens férfit, 27-45 év közöttit! Arckép fontos!

Akinek van lakasa este akar sexelni parral...bp..kornyeken apoltsag fontos ....
Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lánytkölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Sziasztok most Nyíregyháza közelében unatkozó pár vagy nő vagy csajt van? Szívesen beugranek 1 pásztor órára nem nagy méret csak normális fiatal idős teltebb sem gond
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Punci locsolkodás!! Sziasztok..! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek ,kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!!!!!!!
Sziasztok! Ma találkoznák párokkal Kecskeméten. Szívesen csatlakoznék 3.-nak a hölgy örömére.
Kecskeméti Párt fogadnék.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Molett,telt hölgyel ,párral ismerkednék
Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is wave