Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 23:21
Törölt felhasználó (4701367)

Sziasztok keresünk most pasit harmadiknak pestmegye!
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Sziasztok 30eves srac párhoz csatlakozna diszkrecia adott es elvart
Jövő hét péntek vagy szombat estére keresek párt, enyhe Bi is lehet
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Szép Napot! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni az adatlapom alapján lehetőleg tartósabb kapcsolat kialakítása reményében!
Sziasztok!
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Tolna megye, Szekszárd környékén hetero elfoglaltságot keresnék magamnak délutánra...
Sziasztok!Hölgy vagy Pár ma estére akikhez csatlakozhatnék???Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok!!Privát üzeneteket várok!
Sziasztok! Fiatal igényes megjelenésű cegvezetőként keresem titkos partnerem vagy párt hármasra. Lenne valakinek kedve ismerkedni egy kreol boru sraccal?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok ha Magyarországbol Erdélybe kirándultok es bevennétek egy fiatal nagyobb farku sportos 30 éves srácot harmadikna vagy akár csak kiprobálnad egy székely srácal keresetek meg

Sziasztok hetfoi napra keresek part lanyt egesz nap ok.
Sziasztok!
Ma egy hölgy vagy pár a 15. kerületben, vagy környékén találkozna egy kedves 21 éves fiúval?
Bármire kapható vagyok.
Ma egy hölgy vagy pár a 15. kerületben, vagy környékén találkozna egy kedves 21 éves fiúval?

Bármire kapható vagyok.

Budapesten ma de. pár?

Sziasztok, Egy nyitott párt keresek akinél hosszabb távon lehetek a harmadik fél ! Kizárólag a hölgy örömére
Privát írj ismerjük meg egymást Hosszabb távra keresnék !
Privát írj ismerjük meg egymást Hosszabb távra keresnék !
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok!
Viber van, utazni tudok!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetik a feleseget?
Sziasztok!
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..