Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar. Köszönöm.
Ma este szívesen csatlakoznèk párhoz Bp. Pest megye környékén utazni tudok
Pàrként keresünk kedves fiatal fiút Miskolc, Barcika környékén
Sziasztok, jövő héten szerdán esetleg PÀR aki pasit keres? Budapest és környéken.
Sziasztok! Ma este esetleg egy párnak volna kedve találkozni velem?
Sziasztok! Én és egy legjobb haverom keresnénk nőt, esetleg párt a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon.
22-23 évesek vagyunk, akik szívesen kényeztetnének egy nőt egyszerre. (Tudom, ez egy hármas szexes téma, párokhoz csatlakozással)..
Szombathely-Sopron vasútvonalon.
22-23 évesek vagyunk, akik szívesen kényeztetnének egy nőt egyszerre. (Tudom, ez egy hármas szexes téma, párokhoz csatlakozással)..
Sziasztok!
Ma estére párt vagy lányt keresek. (Budapest)
Ma estére párt vagy lányt keresek. (Budapest)
Sziasztok!
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Ma este 22,30 körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk ! Nem hosszú, de annál vastagabb intim előny !
Sziasztok. arcpakolásra vagy spriccelésre Lányt vagy párt keresek ! teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok!
Sziasztok!
Ma délután illetve holnap egész nap keresek Győrből hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma délután illetve holnap egész nap keresek Győrből hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Szombat délutánra, estére keresek
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
Sziasztok, ma napközben (14 óráig) szívesen találkoznék szexéhes, kalandra vágyó párral vagy nővel, akik tudnának mit kezdeni egy magas, 40-es, potens férfival. Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok! Hosszutávra keresek párokat. Szívesen beszállnèk harmadiknak . Akár már hètvègèn is találkozhatunk ha szimpatikusak vagyunk egymásnak. Budapest ès környèke.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!Szombaton párral,nővel ismerkednék Egerben.Strandolás vagy török fürdőben fürdőzés,szaunázás,városban közös program,ismerkedés szex..