Sziasztok!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Sziasztok!
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Sziasztok.bi pár?Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 20cm.
Párt keresek bi hármasra.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 20cm.
Párt keresek bi hármasra.

Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Párt keresek sexkapcsolatra. Mindent megtennék érte. Mindkét fél örömére is ha kell. Írj.
lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok! Most pár ahol a párja előtt élvezhetünk a hölggyel ?
Keresek hevesben, nógrádban olyan párt, ahová beszállhatnék
ha van ilyen pár, jelentkezzen
ha van ilyen pár, jelentkezzen
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Nógrádba ma?
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 02. 17. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 18:35

sziasztok olyan nyitott párt keresnek ahol a férjet izgatná ha megdugjak elotte vagy vele kozosen a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Mikorra??
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskeméti párt keresek.
Biszex pasiként szopok szoptatok segbe baszható vagyok, mezökövesd mellett autóban!!
Köszönöm a biztatást!!!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól hangzik és sok sikert hozzá
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 08:22
Törölt felhasználó (4679992)

De akár szintén hetero, férfi bűntársam is beszállhat a buliba..
De akár szintén hetero, férfi bűntársam is beszállhat a buliba..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 08:18
Törölt felhasználó (4679992)

Sziasztok!! 183/80, sportos, kemény farkú, borotvált hetero 41 éves pasikènt kedd estére, ejszakára keresnèk programot Budapest, és kke, de szívesen utazom akár nagyobb távolságokat is.
Sziasztok!! 183/80, sportos, kemény farkú, borotvált hetero 41 éves pasikènt kedd estére, ejszakára keresnèk programot Budapest, és kke, de szívesen utazom akár nagyobb távolságokat is.