Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok! Adatlapom alapján ismerkednèk

Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Párok akik fiút keresnek hosszútávra , barátnak , egész éjszakás vagy bármilyen más programokhoz minden jóval fűszerezve?
Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis. Adatlapomon sok minden megtalálható

Sziasztok
Ma délelőtre pasi,aki csatlakozna?
Szigligeten.....hasonló elképzelésre,mint ahogy kiírtuk korábban
Ma délelőtre pasi,aki csatlakozna?
Szigligeten.....hasonló elképzelésre,mint ahogy kiírtuk korábban

Sziasztok! Komoly, valós párral ismerkednék privátban.Köszönöm!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pasi ma estére párhoz csatlakozni??
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok! Bi párokkal ismerkednék ! 50 éves Cegléd és környéke. Szép napot nektek!
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
en barmennnyi lukat, vagy farkat kivegzek most!! smile
sziasztok adatlapom farkam erom adodt! ha okes vagyok indulok most azonban!
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 00:33

Ma estére keresünk egy férfit az sem baj ha méretes és izgatja ha spriccel többször a hölgy.....akivel Vasárnap reggelig kényesztetnénk a feleségem. smile
Hello Budapest a helyszín?
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 00:33

Ma estére keresünk egy férfit az sem baj ha méretes és izgatja ha spriccel többször a hölgy.....akivel Vasárnap reggelig kényesztetnénk a feleségem. smile
Sziasztok!
Ma estére még csatlakoznék párhoz! Nagyméretű helyes pasi vagyok. Budapest.
Írjatok üzenetet…
Ma estére még csatlakoznék párhoz! Nagyméretű helyes pasi vagyok. Budapest.
Írjatok üzenetet…
Sziasztok
Keresünk most éjszakára nagyfarku pasit
Roma kizáró ok
Max 45 éves korig
Pestmegye!
Helyünk van nem utazunk
Szentendrei sziget!
Keresünk most éjszakára nagyfarku pasit
Roma kizáró ok
Max 45 éves korig
Pestmegye!
Helyünk van nem utazunk
Szentendrei sziget!
Sziasztok Békés megyében ismerkednék párral vagy hölgyel.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.
Hetveget Szegeden toltjuk, egy Hotelban. Szivesen fogadnank fiatal, izmos, nagy vagy orias kerettel rendelkezo harmadikat parom kenyeztetesere
Csak! max 35 eves korig, koszonjuk, ha ezt tiszteletben tartjatok.