Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Zalaegerszeg és környékéről keresnék párt 3vagy5 bulira.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék hetero alapon a hölgy örömére! Akar csak Kukkolás is érdekelne! Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképet kapcsolatra jelölés után láthattok Rólam,vagy tudok küldeni emailben!!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Hétfőn napközben ,este páros aki pasit keres?
Dunántúl..
Dunántúl..
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Kis farkat keres valaki?
Egy jò lehetôsèg: fekszem az àgyon hanyatt, fejem lelòg az ágy vègèn, Te elkezdessz masszirozni, meztelenul. Kôzben kezed, szàd odatèved a farkamhoz.felizgulsz, szep lassan betolod a szamba, ès kisem veszed, amig el nem èlvezel⁶
Sziasztok. Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék párral! Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot! Kölcsönös szimpátia esetén.
Párok?
Pest megye ?Utazni tudok,40 es sportos igényes jól tejelő bika ismerkedne privi !
Pest megye ?Utazni tudok,40 es sportos igényes jól tejelő bika ismerkedne privi !
Sziasztok! Adatlap alapján…….
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Ma napközben is szívesen szexelnék olyan budapesti nővel vagy párral, akik benne volnának egy izgalmas rapid randiban egy magas, potens, 40-es férfival.
Adatlapom szerint szívesen ismerkedem!
Budapesten ismerkednék párokkal!

Budapesten és környékén ki-beszállnék. : )
Maszírozni túdó pasi keresünk üzi
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.