Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Tolna megye+környéke
Új autóm felavatására keresnék partnert

Irj leccives
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 30. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 30. szombat 10:26

Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Szívesen ismerkednénk 28-45 év közötti férfival, aki csatlakozna hozzànk, akàr hosszabb tàvra is!
Normális, igényes, jófej férfiak jelentkezését vàrjuk!
Normális, igényes, jófej férfiak jelentkezését vàrjuk!
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.

Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok jelentkezését csendes otthonomban Gödöllőn.Közös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom leveled.
Ma reggelre szexpartnert keresek Budapesten hölgy vagy pár személyében. Hely megoldott. Privátban keress kérlek.
Az új hajodra jobban ugranának ,,,
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2024. 03. 30. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék..
Sziasztok!Mara keresünk harmadik beszállnak egy ffit aki tud utazni és el is jön!!!max 34 éves korig !!!!!!
Sziasztok!
Ma esti mókához keresek párokat az adatlapom szerint.
Ma esti mókához keresek párokat az adatlapom szerint.
Sziasztok kedves párok! Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Magas, igényes,35 éves pasi vagyok, kifejezetten vastag intimmel. Üzeneteket privátban várom. /Budapest, Zugló/
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hello, ma este Gyöngyös és környékén, illetve Heves megyében párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran!
Hétfő reggeli randira keresnek lányokat, párokat, hetero alapokon. Én 183/80, sportos, borotvált, 42 éves pasi vagyok, képen látható cerkával.
T.
T.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!