Sziasztok. Én szívesen mennék.
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 01. 31. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok parokhoz csatlakoznék hármasra baranyamegye!!
Sziasztok! Ma este, igényes budapesti párhoz csatlakoznék, igényes, nagyméretű fétfiként.
Sziasztok ma 10 órától rá érek szívesen találkoznék lány pár esetleg?
Üdv Tamás
Üdv Tamás
Pasit keresünk cuckold szexre!
vannak e itt olyan pasik aki meg dugatna a feleseget s ez izgatná is? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres ,sportos hölgyek ill párok érdekelnek kizárólag hetero alapon szép estét
Hetero pasit keresunk holnap a hölgy örömére !! 35 eves korig sportos testalkat es szörtelen ! Privatba irjatok aki raer holnap!!
Holnap délelőttre / kora délutánra keresek fiatalabb fiút aki becsatlakozna egy alkalmi randi a harmadiknak. Hely Budapest 13-ker.
Holnap délelőttre / kora délutánra keresek fiatalabb fiút aki becsatlakozna egy alkalmi kapcsolathoz Budapesten a 13-kerben.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Igényes párral szívesen találkoznék ma este. Ha van olyan pár akik benne lennének egy kis kalandban ma este, akkor privát üzit várok!
Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Sziasztok!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ma Békéscsaba környékén igényes párt kényeztetnék. Finom masszázsban is részesítenélek titeket, ha szeretnétek. Helyem van, de utazni is tudok. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Ha lenne kedvetek egy kis szórakozáshoz ma délután, vagy este, akkor írjatok privátba!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.