Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Ismerkednék adatlapom szerint.

Hölgyeket kényeztetnék,akár párjuk elött is!
Sziasztok sportos inteligens pasi játszótársat keres magas vékony extra mérettel vékonyabb hölgyek érdekelnek csak szex kapcsolat kizárólag hetero alapon .csak privát üzenetekre reagálok Köszönöm
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Szabolcsban és Hajdúban tartós kapcsolatot keresek.

Zala megyei nimfomanias not dugnek szopatnek meretem 18/7 imadom a nagy barlangot
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Ma este Igényes párt fogadnék otthonomban. Igényes, sportos, a többesben tapasztalt kitartó farkú férfi vagyok.
Sziasztok! Rendesnek mondott fiatal fiúként ismerkednék párral, Szombathely-Sopron környékén. Szívesen lennék diszkrét házibarát, vagy csak olyan harmadik személy, akivel a pár, hetente jól érzi magát.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!

Sziasztok! Párommal keresünk férfit harmadiknak. Nagyobb intim méret előnyt jelent. Párom 168/56 37 éves. Képet tudunk küldeni privatban. Kis iszogatas beszélgetés és utána a lényeg, mi így képzeljük. Részletek privátban

Sziasztok! Igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni valahová 1-2 éjszakára. Én állom a szálloda költségeit, kis fürdőzés, lazulás azután, ha minden jól megy akkor csak a fantáziánk szabna határt. 45 éves, igényes pasi vagyok. Olyanok írjanak, akik el is mernek jönni, ha foglalok valahová szállást.
Van itt olyan pár aki baráti szexkapcsolatot keres? Privátban ismerkednék!