Párhoz csatlakoznék harmadiknak!
Helyem van Kisvárda!
Helyem van Kisvárda!
Szegeden vagy közelében keresek cuckoldra párokat, sok minden szóba jöhet, helyem van, írjatok, nagy méretem van.
Esetleg egy túlfűtött, egészségesen perverz páros?

Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére leginkább Pest környékén de akár utazni is tudok.
Sziasztok 36 vagyok pesten kereeek part

Sziasztok. Párt vagy hölgyet keresek. Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Ma este 20 óra magasságában adatlapunk alapján keresünk egy pasit, aki lakásunkon masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Dugás szimpátia alapján, minden más oda - vissza mehet. Részletek és jelentkezés privátban, ne ide írj !
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Baranya megyében Ma estére,helyel rendelkező hetero férfit keresünk. Kizárolag a hölgy örömére! Autós kaland is szoba jöhet!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok
Túlfűtött párossal ismerkednék a Hölgy örömére
, a Hölgyért mindent
Adatlapomon sok info megtalálható.

Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Zala megyei erett ápolt házaspárt szopatnek csak értelmes találkozni akaró pár erdekel apoltsag diszkrecio fontos
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Sziasztok!
Miskolcon keresnék ma éjszakára párt, aki szeretné hogy együtt kényeztessük a hölgyet mindenki örömére.
Miskolcon keresnék ma éjszakára párt, aki szeretné hogy együtt kényeztessük a hölgyet mindenki örömére.
Párt keresek, Budaörsön hely, autó van
Nagy ágyamban ismerkednék ma este, minden megoldás érdekelhet

Sziasztok!
Tapasztalt 40es pasi vagyok, párhoz beszállnék.
Rajtatok múlik, mit szeretnétek, benne vagyok bármiben.
Hely megoldható.
Pest megye
Privát üzenetet küldjetek, légyszi
Tapasztalt 40es pasi vagyok, párhoz beszállnék.
Rajtatok múlik, mit szeretnétek, benne vagyok bármiben.
Hely megoldható.
Pest megye
Privát üzenetet küldjetek, légyszi
Sziasztok! Értelmes, igényes srácként keresem párok társaságát. Budapesten helyem van, az adatlapom pedig kitöltött. Ha érdekes lehetek, írjatok nyugodtan.
Sziasztok. Szép Estét.
Hellyel rendelkező két Pasi, aki imád adni és szeretnénk igazi jo hosszas..... Van ott olyan Holy vagy pár stb??
Az irjon aki tényleg talalkozna is. Helyileg Érden es környékén.