Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
sziasztok!
most hétvégén szívesen találkoznék egy (házas)párral hetero alapon vagy hölggyel izgalmas kalandozásra extra méretű 22/6 elég sportos ápolt potens pasi vagyok 3as vagy cuckold kaland jól esne találka nálatok nálam vagy valami izgi helyen írjatok rám bátran privátban
most hétvégén szívesen találkoznék egy (házas)párral hetero alapon vagy hölggyel izgalmas kalandozásra extra méretű 22/6 elég sportos ápolt potens pasi vagyok 3as vagy cuckold kaland jól esne találka nálatok nálam vagy valami izgi helyen írjatok rám bátran privátban

Badacsony környékén ismerkednék
Párhoz csatlakoznèk ma este.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Bpti HP vagyunk. Szombat estére férfival ismerkednénk..chetero vagyunk.
Szívesen buliznék párral Győrben
Magas-175-cm fölötti hölgytaggal rendelkező párral ismerkednék. Budapest-Pestmegye...De kivételek akadhatnak..
Utazás nem gond a részemről..
Mindenkinek jó keresgélést..
Utazás nem gond a részemről..
Mindenkinek jó keresgélést..
Pécs környékén független korban alkatban hozzánk illő pasikkal ismerkednénk a hölgy örömére. Hely kell.
ZsuTi
ZsuTi

Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!!!!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!,,,!!!!
Sziasztok! Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Csongrád megyéből.
Sziasztok! Szeretnék ismerkedni pasival aki közelben lakik. Borsod m! Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek!
Párt keresnék 3as kalandra!
Akár ma este! Utazni tudok!
Akár ma este! Utazni tudok!
Sziasztok.
Mi Szegeden vagy környékén keresünk harmadiknak srácot. Van fenn két sorozatunk, ha szimpik vagyunk, akkor írjatok.
Mi Szegeden vagy környékén keresünk harmadiknak srácot. Van fenn két sorozatunk, ha szimpik vagyunk, akkor írjatok.

Nagy cicis hölgyet keresek, esetleg idősebb 40-50év körüli igényes hölgyet, akinek bejön a fiatal srác! Adatlapom szerint!
Sziasztok !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Baranya, Somogy és Tolna megyében csatlakoznék egyedülálló férfiként párhoz, párokhoz, swinger bulikoz ! 32 éves vagyok, 187 magas ! Írjatok rám, és Skype-on, illetve Viberen tudunk képet cserélni!