Párokhoz társúlnék akár hosszútávra is!
Biztosan gond van a látásoddal…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 01. szerda 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 10:30

Törölt felhasználó (4121152)

Vicces vagy. Pont nektek nincs profil képetek!
Vicces vagy. Pont nektek nincs profil képetek!
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 02. 01. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiút keresünk a hölgyrèszère,nem egyalkalomra ès nem gyors szexre,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Érettebb Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek tehát hely se gond de van autóm, mobilis vagyok, Bármi alakulhat, bármikor, spontán is
Viszont a hosszabb, mélyebb dolgokat jobban kedvelem mint a gyors felszínes numerákat/találkát.

sziasztok ismerkednék párral 3as szex terén szívesen megyek nudi strandra vagy akár textilmentes fürdőbe is Zala Vas Somogy privibe mesélek magamrol nyugodtan lehet írni privit
Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz..

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék budapesti nővel vagy párral. Magas, igényes, ápolt férfi vagyok, aki imádja a dogging típusú szexet. Privátban elértek, ha hozzám hasonló férfira vágytok.

Pasit keresünk 3.nak
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Rossz hejre írtam bocsi
(Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 01. 31. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 17:28

Alkalmit keresek CSAK NŐVEL(18-35) Zalaegerszegen! Nem vagyok Válogatós lehetsz duci,vékony,szőrös,szőrtelen (Csak ne hordozz semmit és tiszta legyél)
Írj Rám nyugodtan, Ott lehet részletezni! Essetleg jelölj be ha az nem fogyasztja mennyi üzenetet írhatok.
(Csak Nálad tali mert nem egyedül élek) Nincs kocsim szóval gyalog távban vagy ha tudsz kocsival vinni és hozni akár 10km Zeg Környékén.
Írj Rám nyugodtan, Ott lehet részletezni! Essetleg jelölj be ha az nem fogyasztja mennyi üzenetet írhatok.
(Csak Nálad tali mert nem egyedül élek) Nincs kocsim szóval gyalog távban vagy ha tudsz kocsival vinni és hozni akár 10km Zeg Környékén.
Üdvözlet, 29 éves srác a tizedik kerületből ismerkedne hölggyel/párral, képek a profilon, arcosat privát tudok adni.
Alkalmit keresek CSAK NŐVEL(18-35) Zalaegerszegen! Nem vagyok Válogatós lehetsz duci,vékony,szőrös,szőrtelen (Csak ne hordozz semmit és tiszta legyél)
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 15:31
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok
sziasztok
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok Dani vagyok szivesen csatlakoznék ha gondoljátok irjatok privit!köszi
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2023. 01. 31. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 10:52

Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!