Sziasztok! Esetleg délután pár, akiknek volna kedve kalandozni a hölgy örömére ? Gyöngyös és környéke ..
Jó napot
A közelembe lenne igény egy férfi beszálló ra?
Ha igen, akkor itt vagyok.
A közelembe lenne igény egy férfi beszálló ra?
Ha igen, akkor itt vagyok.

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak-e itt?hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!

Pár szeretkezését nézném esetleg ha van lehetőség beszállnék.Miskolcon lakás van de utazni is tudok.50+ inteligens. ápolt vállalkozó vagyok
Hozzám is jöhetne egy pár, hmmm minden megoldás érdekel
Ma estére ff. keresnénk.
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Miskolcon 40 es fiatalos pasi vár párokat
Sziasztok. S.O.S. Pécsen ma délután éjszaka pár vagy lány??? Utazni is tudok hely ok. Buli után is jöhettek! smile Élvezet hiányzik!! Privátba írjatok. !!!!!!!!!!!!
Ma este szívesen fogadnék hölgyet, párt Zalaegerszegen, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt, határozott és kitartó negyvenes vagyok.
Sziasztok
Délpesten keresek olyan, vékony hölgytaggal rendelkező párt, aki diszkrét, igényes férfit keres harmadiknak. Hely van, akár már ma este.
Délpesten keresek olyan, vékony hölgytaggal rendelkező párt, aki diszkrét, igényes férfit keres harmadiknak. Hely van, akár már ma este.
Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok
Szabolcs megyében nagy vagy extrém nagy természetes mellű hölgyet keresek, vagy olyan párhoz csatlakoznèk ahol nagy cicije van a hölgy tagnak.
Részletek privátban
Szabolcs megyében nagy vagy extrém nagy természetes mellű hölgyet keresek, vagy olyan párhoz csatlakoznèk ahol nagy cicije van a hölgy tagnak.
Részletek privátban
sziasztok!
mi két 40es sportos potens ápolt hetero pasi vagyunk szívesen töltenénk akár a ma estét (házas)párral vagy hölggyel találkahelyünk van ha szükséges Bp-n
írjatok ránk bátran privátban és mindent megbeszélünk
mi két 40es sportos potens ápolt hetero pasi vagyunk szívesen töltenénk akár a ma estét (házas)párral vagy hölggyel találkahelyünk van ha szükséges Bp-n
írjatok ránk bátran privátban és mindent megbeszélünk