Ma délelőtt 4 vagy13 kerületbe? valaki? Helyem nincs. Utazni tudok
Sziasztok, jó fej,ápolt párhoz társulnék ha lehet hosszabb távra rendszeres randikhoz.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Ma este ráérő hellyel rendelkező korunkbeli pasit keresünk (35- 45) 3.nak hölgy örömére fontos hogy szőrtelen legyél mindenhol Dél -Pest megye előnyben.
Sziasztok!Párt keresek ma késő délutàni termæl nudis fürdőzés cuckold,hármas.Vagy nézd ahogy dugom a pàrod egy méretes szerszámmla.Heves megye
Szivesenn nyalnek párnál kor alkat nem számít
Sziasztok! Várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted a részletekért !

Sziasztok!Szolnok és környéken csatlakoznék párokhoz En 24.ffi ápolt és kedves vagyok.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok!
Korrekt partnerként keresem párok társaságát. Ha szimpatikus az oldalam akkor ismerkedjünk meg.
Korrekt partnerként keresem párok társaságát. Ha szimpatikus az oldalam akkor ismerkedjünk meg.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki kedveli a harisnyát,combfixet!.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Párommal aki 25 éves karcsú lány hellyel rendelkező férfit keresek 3 mashoz ! 37 éves kortol 50 ig ! Szegeden
Sziasztok!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Keresek egy kedves, intelligens párost, aki szívesen ismerkedne velem az adatlapom alapján.
Pest megyén belül keresek, lehetőleg budapestieket. Ha úgy alakul, találkozni nálatok vagy semleges helyen tudunk.
Keresek egy kedves, intelligens párost, aki szívesen ismerkedne velem az adatlapom alapján.
Pest megyén belül keresek, lehetőleg budapestieket. Ha úgy alakul, találkozni nálatok vagy semleges helyen tudunk.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Vastag intim méretű ápolt normális férfiként keresek egy kedves párt 30 év felett,ez fontos,és elnézést a fiatalabbaktól,de ez a korosztály az akik közül komolyan gondolják az ismerkedést. haza adatlapom és a fotóim meggyőztek kérlek írjatok,hátha egymást keressük.Én komolyan gondolom! Mindenkinek szerencséd keresést!!!!!!!
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként diszkrét, intim kapcsolatra keresek egy kedves, szimpatikus, hármasra nyitott párt. Havi 1-2 (vagy több?) alkalommal, barátságos légkörben kicsit kiszabadulhatnánk a szürke hétköznapokból.... Diszkréció, egészség, ápoltság adott és elvárt. Pécsett hellyel rendelkezem a randikhoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.