Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Fehérvár környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Szép napot mindenkinek. Szombaton utó szülinapt tartok barátokkal. Szivesen látunk plussz párokat, esti ital üditő rágcsa ,és kis beszélgetés és tartalmas szex
Péntek éjszaka Debrecen Csikágóba leszünk valaki elcsábítaná a feleségem? 18-30ig csakis jóképű sportos pasi jöhet szóba. privát üzenetet várunk.
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Szombatra 3asra férfit keresünk. Az ideális 30-45 közötti, független normál testalkatú , és 17 cm nél nagyobb. Nem barátot és beszélgető társat keresünk, de az önálló beszéd nem kizáró ok.
Sziasztok!
Ma vagy holnap este Budapesten párt keresek!
Pár mondat rólam:
31 éves, intelligens, udvarias,extra igényes,nagy intimű,sportos srác vagyok és tapasztalt a többes szexben,ha velem megbeszéli valaki biztosan elmegyek,nem tűnök el!
Kellemes estét miden Gg.felhasználónak!
Ma vagy holnap este Budapesten párt keresek!
Pár mondat rólam:
31 éves, intelligens, udvarias,extra igényes,nagy intimű,sportos srác vagyok és tapasztalt a többes szexben,ha velem megbeszéli valaki biztosan elmegyek,nem tűnök el!

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok !
November 4-én ( péntek )estére Demjénben szállást keresnénk 1 éjszakára. Hetero férfi jelentkezését várjuk, akivel közös fürdőzést és hármas szexet tervezünk ! Aki jelentkezik az adatlapunkat olvassa el, hogy elkerüljük a felesleges vissza utasítást ! Csak privát üzenetet várunk !
November 4-én ( péntek )estére Demjénben szállást keresnénk 1 éjszakára. Hetero férfi jelentkezését várjuk, akivel közös fürdőzést és hármas szexet tervezünk ! Aki jelentkezik az adatlapunkat olvassa el, hogy elkerüljük a felesleges vissza utasítást ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok !
Ma este szívesen csatlakoznék Szekszárdi ápolt átlagos nyitott 35-60 közötti párhoz házaspárhoz diszkrét kellemes hármas gabalyodáshoz a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát üzenetben várom.
Ma este szívesen csatlakoznék Szekszárdi ápolt átlagos nyitott 35-60 közötti párhoz házaspárhoz diszkrét kellemes hármas gabalyodáshoz a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát üzenetben várom.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Parhoz csatlakoznek kor alkat nem számít imadok jo hosszan nyalni
Vastag erősebb méretű normális,ápolt,kedves jóképű férfiként,ismerkednék,ápolt,hölgyel,párokkal 30 év felett. Úgy gondolom,és tisztelet a kivételnek 30 fölött a többség komolyan is gondol egy ilyen jellegű szexuális kapcsolatot. Örülnék,ha írnál,írnátok,extra pervezióm nincs,szeretem az erotikát a szexet,mint mindenki. Képeim vannak fent,ha érdemesnek találtok,és szeretnétek ismerkedni velem írjatok. Mindenkinek sikeres keresést!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok, ma és hilnap szívesen találkozom hölggyel, párral, társasággal, akár a helyemen is.
196/110/40 igényes potens sportos testalkatu Nyiregyhazi ferfi ismerkedne
Túl jól hangzik…