Sziasztok èn egy pápai àpolt sportos srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik tartós diszkrét szex kapcsit keresek!
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L

Hétvégén valaki Bécsben?
Győr?
Sziasztok!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Ma késő estére keresünk harmadiknak pasit a feleségem örömére ! Nagy intim előny ! Eger..
Sziasztok!
Szekszárd és környéke Hölgy, Pár?
Szekszárd és környéke Hölgy, Pár?
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Èn is megnèztem az adatlapod ès a hozzászólásaid. Ne haragudj, de èn sem tudok szó nèlkül elmenni mellette... A hozzászólásaid szinte csak "minősítèsből" állnak, ami alapvetően nem is lenne gond ha neked egy teljesen tökéletes adatlapod lenne. 0 leírás ès egy hagyjuk is kèp... Abban igazad van hogy sokkal hatèkonyabb lenne arra használni az adott fórumot amire kitalálták... Akkor mièrt nem privátban keresel meg a vèlemènyeddel, mint hogy ezt a "bullshit-et" nyomd.
Szia,
Köszönöm az "èpítő" kritikát. Igen, nagyon sok ès izgalmas kalandom volt már erről az oldalról. Nagyon sok èrtèkes embert ismertem meg. Nem is rabolnám a szót, van amièrt nem èrdemes....
Köszönöm az "èpítő" kritikát. Igen, nagyon sok ès izgalmas kalandom volt már erről az oldalról. Nagyon sok èrtèkes embert ismertem meg. Nem is rabolnám a szót, van amièrt nem èrdemes....
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Sziasztok. Győr környékéről ismerkednék párokkal hölgyekkel
írj privátban

Üdv . mindenkinek !u
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednék akiket szinten izgatná a két farok egy punciba dolog! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L
Mi egyszer találkoztunk vele. Normálisan bemutatkozott, normális képet küldött magáról, ott volt ahol megbeszéltük… ennyi. Ezekre az itt lévők többsége alkalmatlan!
Enyhén bi párt keresnék péntek esetére.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!