Sziasztok! Holnap este szívesen fogadnék párt vagy lányt, masszázs rendelhető.

helló
régebb óta itt élő igényes diplomás fekete hetero pasi vagyok sportos alkat nagyobb méret szívesen ismerkednék kalandoznék párral hölggyel írjatok rám bátran privátban
régebb óta itt élő igényes diplomás fekete hetero pasi vagyok sportos alkat nagyobb méret szívesen ismerkednék kalandoznék párral hölggyel írjatok rám bátran privátban
Sziasztok! Valós, találkozni is merő partnereket keresek. Sok mindenre nyitott igényes ás ápolt 45 éves férfi vagyok.Intim 21/6. Üzenetben keressetek.
helló
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
Tanulj meg írni te gyökér!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2025. 01. 24. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 20:41

Sziasztok. Szívesen találkoznák ma veletek Dunaharaszti, vagy környékén! Ha szimpatikusnak találtok, akkor jöttök oda hozzám! Ha találkozókór szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor érezzük jól magunkat. Kellemes estét.
Párok! Én is itt vagyok!

Sziasztok! Többesben jártas igényes férfiként szívesen ismerkednék szimpatikus, dekoratív párral.
Sziasztok , Szombat estére keresek Bp-I párt, hölgyet , nőt., minden jóra . Bp-i nem független ff vagyok .
Sziasztok
Nagyon csinos vagy a fotón
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 01. 24. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 20:12
Nagyon csinos vagy a fotón

Korban hozzánk illő pasit keresünk aki hetero alapon beszállna egy 40-es párhoz ma este.
Fontos Dél -pesten lakunk .
Sziasztok. Szívesen találkoznák ma veletek Dunaharaszti, vagy környékén! Ha szimpatikusnak találtok, akkor jöttök oda hozzám! Ha találkozókór szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor érezzük jól magunkat. Kellemes estét.
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 01. 24. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Korban hozzánk illő pasit keresünk aki hetero alapon beszállna egy 40-es párhoz ma este.
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék Párrt esetleg idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
Örömmel csatlakoznék

Nagykáta és környékén keresek akár az adatlapom szerint is.

Sziasztok! Ma párhoz csatlakoznék Budapesten akár késő éjjel is. Taxizom úgyhogy rugalmasan mozgok bármerre. Privatban jöhetnek az üzenetek
Budapesten párhoz csatlakoznék hármas örömökre
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék Párrt esetleg idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Holnapra keresek olyan párt akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!