Sziasztok!
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy szimpátia esetén személyes találkozóra is vevő lennek
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy szimpátia esetén személyes találkozóra is vevő lennek

Sziasztok! Győr és környékén keresek egy párt akik a mai napon szívesen hármasoznának egyet. Valós, potens, fiatal és jóképű pasi vagyok. Ha van kedvetek egy ilyen élményhez, akkor hozzuk össze!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Igényes, potens férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek és este is. Írjatok és mindent megbeszélhetünk. Szabolcs megye és környéke.
Ápolt normális férfi vagyok erősebb mérettel,ismerkednék,és szívesen találkoznék olyan párral aki szereti,vagy kipróbálná ezt az izgalmas felállást,kérem csak olyan írjon aki komolyan gondolja,és tényleg vágyik erre. Képeim vannak fent örülnék,ha írnátok. Tisztában vagyok azzal,hogy nem mindenkinek tetszhet mindenki,szóval sértődés nincs,ha nincs a három igen. Szép napot és eredményes keresést mindenkinek.Diszkréció természetesen alap.
Ápolt normális férfi vagyok erősebb mérettel,ismerkednék,és szívesen találkoznék olyan párral aki szereti,vagy kipróbálná ezt az izgalmas felállást,kérem csak olyan írjon aki komolyan gondolja,és tényleg vágyik erre. Képeim vannak fent örülnék,ha írnátok. Tisztában vagyok azzal,hogy nem mindenkinek tetszhet mindenki,szóval sértődés nincs,ha nincs a három igen. Szép napot és eredményes keresést mindenkinek.Diszkréció természetesen alap.
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Rá érek. Kecskeméten? Hely ok.
Sziasztok ! Szivesen lennék pároknál masszőr , vagy házibarát ! Szeretem a cuckold , creampie , hármas vagy többes szexet ! A férj irányíthatja az aktust,hogy mikor , hogy mit tegyek a párjával... Fotózhatja is és videózhatja is ! Budapesten vagy Pest megyében házhoz megyek !
Egy kedves párral találkoznék. Kecskemét és kkr
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok reptérnél valaki most sexre?
Sziasztok. Ha ma nem is de egyszer kipróbálnám hogy lovagolsz rajtam..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 07:39

Törölt felhasználó (889050)

Sziasztok csinos szexre éhes barátnőm részére pasit keresünk ma 3.nak ! Hellyel rendelkezz és illeszkedj az elvárásainkhoz ..
Magas, 40es, potens pasi vastag farokkal párt keres ma este
utazni tudok, képek adatlapomon!

Me estére Pesten párt keresek!

Sziasztok!
25 éves, nagyobb méretű pasi vagyok, csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, sok mindenre nyitott vagyok, utazni tudok! CSAK LÁNYOK és PÁROK ÉRDEKELNEK
25 éves, nagyobb méretű pasi vagyok, csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, sok mindenre nyitott vagyok, utazni tudok! CSAK LÁNYOK és PÁROK ÉRDEKELNEK
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok ! Párokat keresek minden jóra ! / Érdekel creampie eating , fuck licking , cuckold szex !! Swinger , gang-bang, mindenki -mindenkivel alapon is lehet !!! Vagy egy hölgyet akivel ilyen szex partikban részt lehet venni = bevállalós legyen ! Enyhe perverzió ok ! Anyagiaktól mentesen !!!!!!!!!