beszállnék párokhoz szimpatia fontos...irj ha aktuális ..többit videocsevegön
42 éves sportos kan keres párokat ,hetero alapon ,privi

Sziasztok ! Közèpkoru pàr vagyunk Dunaùjvàrosbol. Ma estère keresünk harmadik fèlt ,fèrfi szemèlyèben. Privàtban varjuk üzeneteket! Szèp napot !
Sziasztok ! Közèpkoru pàr vagyunk Dunaùjvàrosbol. Ma estère keresünk harmadik fèlt ,fèrfi szemèlyèben. Privàtban varjuk üzeneteket! Szèp napot !
Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
sziasztok olyan párt keresnék akik nyitottak a cuckoldra ! Hely kellene utazni tudok!
Lehet nincs is ilyen,hogy kerestek férfi partnert,
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Hétvégén valaki?
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék ma este,éjszaka.Ápolt,jó szerkóval rendelkező pasi vagyok.Helyem is van.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok

Sziasztok kedves pàrok,
Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes pasi vagyok vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. ( Budapest, Zugló)
Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes pasi vagyok vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. ( Budapest, Zugló)
Holnap délelött ismerkednénk
Egy szimpi pár ma este?Ápolt pasi vagyok.Ha úgy van hely van.
Sziasztok! Vasárnapi kaland!! Hármas felálláshoz ( egy hölgy és én )keresünk fiatal ( max 30 éves ) srácot, vagy lányt , hölgyet . Dunakeszi -Vác vonalon leszünk … privát üzit kérünk

Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni

sziasztok olyan párt keresnék akik nyitottak a cuckoldra ! Hely kellene utazni tudok!