Sziasztok!
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét

Kecskemét környékén udvarias 45ös pasi akicsatlakozna
Budapesten párhoz csatlakoznék, akár rendszeres találkozásokra, akár egy kicsit a férfi örömére is. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok ! Ìrtam üzenetet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 29. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 21:25
Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Békés -megyében keresünk idősebb pasit .
Sziasztok
Sziasztok!
Fiatal pasit (max 25) keresünk szombat estére. Hely megoldott Zala megyében! Kérjük csak a környékünkről keressetek!
Ne ide kommenteljetek, hanem privátban
Fiatal pasit (max 25) keresünk szombat estére. Hely megoldott Zala megyében! Kérjük csak a környékünkről keressetek!
Ne ide kommenteljetek, hanem privátban
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Győr?Sziasztok.35 éves kopasz jóképü.30 szexmániás fiú vagyok.csuupasz szép kemény FASZOM van.Gyirmoton lakom a lakoparkba....van minden jó...... viberen beszélhetünk...buli ...sex sex ....After....stb
Ismerkednék Fejér és a környező megyékben.
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma esti kalandra érett pár?
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma esti kalandra érett pár?
Sziasztok! Ma este párt fogadnék Újpesten! 36 éves sportos ápolt férfi vagyok
Sziasztok.Egész hétvégén várom a hölgyek és párok jelentkezését közös huncutkodásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok !
Egy Budapesti férfi keres hölgyet és vagy párt egy kellemes este eltöltéséhez!
190cm magas jó megjelenésű, igényes , kulturált férfi vagyok !
Hely adott
Egy Budapesti férfi keres hölgyet és vagy párt egy kellemes este eltöltéséhez!
190cm magas jó megjelenésű, igényes , kulturált férfi vagyok !
Hely adott

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok ! Holnap dèlutánra / estére hármas felálláshoz keresünk fiatal ( max 30 ) adatlappal , képpel rendelkező srácot . Üzenetet küldj . Tudj utazni
Sziasztok! Balaton északi partján (badacsony környéke) keresek Párt vagy Hölgyet . Én 28éves jóképű tetovált pasi vagyok jó méretű intimmel
Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Hali párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre feltöltött intimel igy ezáltal vastagab intimel rendelkezem akit érd privátba.,.,.,.,..,
Budapesten és környékén ismerkednék párokkal. Mindent a hölgy érdekében! Na jó, azért enyhe biszex (orál) is belefér, ha szeretnétek.