Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok. Szűz srácként ismerkednék Baranya megyéből leginkább Pécs.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Párhoz csatlakoznák Győr és környékén.
Sziasztok! Sportos, intelligens, vidám, tapasztalt srác hölggyel vagy párral ismerkedne izgalmas időtöltés céljából Budapesten vagy egy nem túl távoli galaxisban. Privát üzenetben elértek, akár ma is.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok kedves párok! 33 éves igényes pasiként szívesen csatlakoznék Hozzátok hetero alapon. Vékony alkatú srác vagyok, vastag, körülmetélt intimmel. Privátban várom az üzeneteket /Budapest /
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Sziasztok
Budapesten párt keresek akikhez néha felugornék egy jó hármas szexre
Budapesten párt keresek akikhez néha felugornék egy jó hármas szexre
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok
Ma este nagy,vastag?

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szia/sziasztok..
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
Sziasztok!
Olyan párt keresek, aki nem egyből ágyba ugrani szeretne, hanem a szexhez (ami nálam érzéki, gyengéd és kényeztető változatú) egy kicsit fejben is szeretne kapcsolódni, mert az a tapasztalatom, hogy sokkal nagyobb élmény egy ilyen kapcsolat, mint egy "tallákozzunk, dugjunk, azt menjünk haza" változat.
Ha ilyenek vagytok, szívesen venném a levelet.
ui: hölgy és úr ismerkedési szándékát is szívesen veszem, és akkor magunk mellé keresünk egy harmadik felet
Köszönöm, hogy elolvastad
Olyan párt keresek, aki nem egyből ágyba ugrani szeretne, hanem a szexhez (ami nálam érzéki, gyengéd és kényeztető változatú) egy kicsit fejben is szeretne kapcsolódni, mert az a tapasztalatom, hogy sokkal nagyobb élmény egy ilyen kapcsolat, mint egy "tallákozzunk, dugjunk, azt menjünk haza" változat.
Ha ilyenek vagytok, szívesen venném a levelet.
ui: hölgy és úr ismerkedési szándékát is szívesen veszem, és akkor magunk mellé keresünk egy harmadik felet

Köszönöm, hogy elolvastad

Szia!Szimpatikus partnerünket keressük!
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile