Pest környékén párokkal ,fiúkkal találkoznánk mai nap.hely kell
Sziasztok !
Ápolt diszkrét kulturált férfiként csatlakoznék Szekszárdon megbízható valós párhoz házaspárhoz hármas gabalyodáshoz együttlétre a hölgy örömére finom gyengéd kényeztetésére. Ha van olyan aki komolyan gondolja és találkozna akár ma délutánra is írj üzenetet privátba !
Ápolt diszkrét kulturált férfiként csatlakoznék Szekszárdon megbízható valós párhoz házaspárhoz hármas gabalyodáshoz együttlétre a hölgy örömére finom gyengéd kényeztetésére. Ha van olyan aki komolyan gondolja és találkozna akár ma délutánra is írj üzenetet privátba !

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Ma délelőtt mehyek dunapatajra egy párhoz jöhetne még valaki
Sziasztok
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
Debrecenben keresek 45 -50 hölgyet vagy párt titkos kapcsolatra akár csak 1x akár rendszeresen. Irj
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!

Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!

Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hosszú távra is
190/90 19/6 pasi vagyok.

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!Nagy méretű,igényes,sportos srácként keresek Párt ma vagy holnap estére!
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma és hétvégén pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma és hétvégén pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok!
Egész éjszakai elérhető vagyok Pest megye, szívesen csatlakoznék egy kalandra.(biszexuális férfi vagyok)
Egész éjszakai elérhető vagyok Pest megye, szívesen csatlakoznék egy kalandra.(biszexuális férfi vagyok)
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!Eger környékén,Egertől északra ismerkednék ápolt,igényes párral. Én 40 es, ápolt,kulturált fèrfi vagyok. Minden lehetőség èrdekel.

Törölt felhasználó (4565962)

Nagy méretű pasit keresünk. (Min:18/6)

Sziasztok, hármashoz keresünk,jóképű,borotvált,40 év alatti pasit feleség örömére.Csak fényképes üzenetre válaszolunk,viberen elérhetők vagyunk.Hosszabb távra szeretnénk!Köszönjük.
Sziasztok.Kecskemét és környékén keresek egy őszinte hőlgyet,párt tartós diszkrét baráti kapcsolatra.