Nagyméretű 20cm feletti , igényes szőrtelen pasit keresünk Cuckoldra! Debrecenbe!
Mai nap párok férfiak jelentkezését várom,kis masszázs vagy egy huncutkodásra csak a férfival abban is benne vagyok.Kecskeméten kulturált helyem van.Szép napot!!
Igen, tisztelet a kivételeknek.
Thy. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 12. szombat 13:31

Thy. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4442902)

Től jó a " szóló pasik" 90% párkapcsolatban él és hétvégén nem tud lépni otthonról

Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár most hétvégi találkával is...
Budapesti, hellyel rendelkező férfi keres ma-holnap délutáni, esti forró szórakozásra párt. Esetleg bi is belefér, bármi megbeszélhető!
Ezért kell hét közben keresni, akkor nagyobb sikerrel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 12. szombat 13:31
Törölt felhasználó (4442902)

Től jó a " szóló pasik" 90% párkapcsolatban él és hétvégén nem tud lépni otthonról

????
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Páros estére délutánra keres fiút harmadiknak?

Sziasztok ma estére keresek Bpi pàrt,hölgyet ,19 órától ráérnek akár egèsz est.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok. Érzéki , mocskos szeretkezéseket-dugásokat-keféléseket kedvelő párhoz csatlakoznék. Barátság extrákkal420
Egyáltalán nem kamu! Nagyon kedves és szimpatikus párocska. Köszönöm nekik a tegnap esti élményeket
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2022. 02. 11. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelemetes szép napot!
36 èves, sportos, hetero férfiként ismerkednék párral, vagy hölggyel, hogy megtörténjen ami megtörténhet, de semmi ne legyen kötelező
Nem dohányzom, utazni 100 kilométeres körzetben szívesen utazok.
Van esetleg valós pár aki létezik is?
36 èves, sportos, hetero férfiként ismerkednék párral, vagy hölggyel, hogy megtörténjen ami megtörténhet, de semmi ne legyen kötelező

Nem dohányzom, utazni 100 kilométeres körzetben szívesen utazok.
Van esetleg valós pár aki létezik is?
Fotózást, tabumentes szexet kedvelő, tüzes párt vagy hölgyeket keresek mai-holnapi forró találkozóra. Bi lehet, Budapest, hely van.

Írtam, vibert és emailt is megadtam, de semmi válasz (még annyi sem, hogy nem engem kerestek).
Ha komolyan kerestek mára, akkor lenne lehetőség...
Ha komolyan kerestek mára, akkor lenne lehetőség...
Írtam, vibert és emailt is megadtam, de semmi válasz (még annyi sem, hogy nem engem kerestek).
Ha komolyan kerestek mára, akkor lenne lehetőség... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 11. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 23:13
Ha komolyan kerestek mára, akkor lenne lehetőség... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 11. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660736)
VIP

Sajnos még nem sikerült.. valaki esetleg ma még?
Kamu
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2022. 02. 11. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 23:43

Írtam, adtam mail címet is, de semmi reakció. Így nem is fogtok találni.