Sziasztok! Nincs ki megörökíteni a legforróbb pillanatokat, remeg a kamera/telefon mikor épp a legjobb jelenetek vannak… vagy csak szeretnétek egy profi sorozatot magatokról, akkor most itt a lehetőség! Keressetek bátran!
196cm magas igényes pasi Nyiregyhaza ill kornyeken ismerkedne párokkal
Sziasztok. Hétvégére partnert, partnereket keresek! Hosszútávban gondolkodom!
40 éves nem független férfiként keresek kedves és legfőképp intelligens partnert hármas kaland céljából.
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Sziasztok, van itt pár akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves normális, helyes pasival? 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár mai találkával is...
sziasztok lenne helyem ha gondoljátok
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 02. 12. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok nekem lenne helyem
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 02. 12. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
19/5? Ma este rá érek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 00:02
Törölt felhasználó (4563362)

Mára nagy farkú pasi?
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Kedden egész nap, este pár, hölgy egy tabumentes szexrandira? Zalaegerszegen hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Szívesen utazom is. Sportos negyvenes
Én örömmel taliznék veletek bármikor akár már most rögtön is rá érnék
!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 00:02

Törölt felhasználó (4563362)

Mára nagy farkú pasi?
Sziasztok! Holggyel illetve parral ismerkednek.
Mára nagy farkú pasi?
Cuckold ra keresek Egerben párt. Ismerkedjunk és a többi majd kialakul.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatná ha megdugjak a nejét? enyhe bi belefer hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár most hétvégi találkával is...