Sülysáp és környékén valaki ma este bevállalna egy 22 éves, kissé macis passzívat az autójában?
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Sziasztok,
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Jo merettel keresunk harmadiknak pasit a felesegem oromere Nyíregyházán! Ma este vagy holnap delutan.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas holnap este párral találkozna …
Moto
Hármasban tapasztalt pasas holnap este párral találkozna …

Moto
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Ma délután, kora este, szívesen találkoznék hölgyek, párral! Dunaújváros és környékén. Helyen is lenne, Szalkszentmártonba.
Sziasztok. Ma estig keresek párt M3 Gyöngyös Polgár vonalon

Sziasztok! Ma estére keresek párt vagy esetleg lányt akikhez csatlakozhatnék, részletek privátban.
Párhoz csatlakoznék Bp-en.
Szexuális életünk színesítéséhez keresünk potens férfiakat hosszú távra.
Sziasztok párt keresek 3 mas örömökre idöseb korosztájbol akik valoban akarnak szexelni.persze nem azonalra keresek. Diszkrécio nagyon fontoss! Ha valoban van it pár aki pasit keres és a diszkrécio és a higénia a fontos nektek is akor privátva keresetek
sziasztok !
Ma 20:00 után Százhalombatta-Dunaújváros vonalon pár vagyok hölgy akihez csatlakozhatna egy fiatal srác ??
Ma 20:00 után Százhalombatta-Dunaújváros vonalon pár vagyok hölgy akihez csatlakozhatna egy fiatal srác ??
Sziasztok. Szombat 19-kén párt keresek Budapesten.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakozék párokhoz, főleg a hölgy örömére. némi tapasztalattal, de nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakozék párokhoz, főleg a hölgy örömére. némi tapasztalattal, de nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Fiatal, egyedülálló srácként keresnék a hétvége örömére hölgyet vagy párt kortól függetlenül kellemes együttlétre, Dunaújváros és környékén!

Sziasztok. Helyileg merre ? És mennyivel kell fiatalabbnak lenni ?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 06:14
Törölt felhasználó (4637682)

Sziasztok.
Szia!
Mi egy 40-es budapesti pár vagyunk. Feleségem hosszas győzködés után először próbálná ki a hármast. Szexben aktív, csinos, jó alakú hölgy. Én szeretném privát célra fényképezni a történetet. Ha ez nem zavar, és érdekes lehet számodra egy intelligens, igényes de kezdő pár, akkor írj üzit, a többi megbeszéljük privát.
Üdv
G (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 08:15
Mi egy 40-es budapesti pár vagyunk. Feleségem hosszas győzködés után először próbálná ki a hármast. Szexben aktív, csinos, jó alakú hölgy. Én szeretném privát célra fényképezni a történetet. Ha ez nem zavar, és érdekes lehet számodra egy intelligens, igényes de kezdő pár, akkor írj üzit, a többi megbeszéljük privát.
Üdv
G (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4066352)

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Sziasztok.nagy intimu fiut keresunk ma estére