Sziasztok. Balatonnál most párhoz csatlakoznék.
Írj uzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 20. vasárnap 10:01
Törölt felhasználó (4417992)

Sziasztok. Pár aki fiatalabb nagyon potens(egész éjjel) sráccal ismerkedne és hosszabb távú kapcsolatban gondolkodik...? Közös élvezkedések, együtt bármit... Koromtól fiatalabbnak nézek ki külsőleg...

Németországba, Mühldorf környékén keresünk Férfit nagy intimmel 3. Beszálónak kizárólag heteroszexuális vonalon a hölgy örömére
Sziasztok Miskolcon pár esetleg kihez csatlakozhatok harmadiknak ma?
Sziasztok! 40-es pár szeretne ismerkedni borsodi pasival ha létezik itt ilyen. Irjatok bátran!
Sziasztok! Budapest környékén csatlakoznék egy párhoz, akár ma este is. Fiatal, potens pasi vagyok, többes felállásban tapasztalt. Ha szimpatikus vagyok, várom a leveletek!
Sziasztok. Pár aki fiatalabb nagyon potens(egész éjjel) sráccal ismerkedne és hosszabb távú kapcsolatban gondolkodik...? Közös élvezkedések, együtt bármit... Koromtól fiatalabbnak nézek ki külsőleg...

Sziasztok! Mi egy 25 eves pár vagyunk! Nagy intimmel keresunk férfit ma estére a feleségem örömére! Csak az irjon kerem akinek a ma este jo, es az atlagnal nagyobb a merete... Helyunk van!
Sziasztok,
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Sziasztok! Szeretnék párthoz csatlakozni!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Régi vágyamat szeretném megvalósítani!
Egy normális kedves valós párral ismerkednék akikhez csatlakozhatnék
Többes adta örömök!
Sok mindenre nyitott vagyok…!
Többit privátba
Régi vágyamat szeretném megvalósítani!
Egy normális kedves valós párral ismerkednék akikhez csatlakozhatnék
Többes adta örömök!

Sok mindenre nyitott vagyok…!

Többit privátba

Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Nekem válaszoltak, de eltűntek... Kamu szagot érzek
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2022. 02. 19. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már írtam de semmi válasz !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 19. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 16:52
Törölt felhasználó (1108392)

Ma este a barátnőm kipróbálná 2 pasival egyszerre.

Ma este a barátnőm kipróbálná 2 pasival egyszerre.

Ápolt értelmes jó megjelenésű sportos potens pasi ismerkedne Most.
Parthoz csatlakoznék ma vagy holnap Budapesten

Sziasztok! Feleséget masszíroznék, kényeztetnék férje jelenlétében. Akár a nappali órákban is, egész hétvégén. Tartós házibarát is lennék, közös programokkal. Utazni tudok.
Mai nap folyamán párt keresek Budapesten.