még mindig aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 25. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 25. péntek 08:15

Törölt felhasználó (4540842)

Hétvégére keresek párt Budapesten aki szeretne férfit harmadiknak

Sziasztok.
Ma Érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Ma Érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Vasárnap napközben pár, hölgy egy tabumentes, izgalmakkal teli szexrandira? Zalaegerszegen hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Szívesen utazom is. Sportos negyvenes
Ma estére keresünk haverommal párt vagy lányt.
Helyünk van de akár autóban is(kisbusz) megoldható (27-30 éves sportos srácok vagyunk, kék szem barna haj)
vibert megadom privátba vagy hangouts:
nagyt5292@gmail.com
esetleg skype
nagytamas9405@citromail.hu
Helyünk van de akár autóban is(kisbusz) megoldható (27-30 éves sportos srácok vagyunk, kék szem barna haj)
vibert megadom privátba vagy hangouts:
nagyt5292@gmail.com
esetleg skype
nagytamas9405@citromail.hu
Sziasztok,Ma este,éjszaka csatlakoznék egy párhoz hármasra.Diszkrét,egészséges pasi vagyok.
Sziasztok férfival ismerkednénk és találkoznánk ma.este. mi Bpti hp. Csak aki.találkozni is Gallardo.irj..elérhetõséget.
Sziasztok. Férfival ismerkednénk és találkoznánk ma.este.csak.aki.találkozni.is.akkar.mi bpti.hp.hely.kell.irj.elérhetõséget.
Párhoz csatlakoznék Badacsony környékén!
Sziasztok vasárnap délelötre keresek Hatvanba párt autos kalad is érdekel de helyel rendelkezö lene az igazi akit érdekel privátba keresen
Sziasztok nagyob méretel rendelkezö férfit keresünk de nem minden áron.
Ma késő délután, estétől keresek párom közös kényeztetésére egy kényeztetni szerető (tudó) potens férfit, aki szereti a teltebb, nőies formát smile
Privátban többit.
Privátban többit.
Sziasztok 03.11 vagy 12.e estére keresek Bp.i part hölgyet,egész estès programra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Ma estére, akár egész éjszakára keresek 45 feletti párt zala, somogy, baranya megyékben. Én utazom.
Ma estére, akár egész éjszakára keresek 45 feletti párt zala, somogy, baranya megyékben. Én utazom.
Budapesten kalandoznék, főleg a napközbeni találkák jók a részemről. Magas, igényes, potens, arcszőrzet nélküli férfi vagyok, aki imádja a többes játékokat, a kicsit extrém helyzeteket.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Hétvégére keresek párt Budapesten aki szeretne férfit harmadiknak

Feleseget dugnek a ferje elott vagy közösen vele akiit ez nagyon izgatna! Hely kellene viszont utazni tudok!

Ma este 22 órakor fogadnánk XI.kerületi lakásunkon hetero, nemdohányzó, 35 év feletti pasit hármas szexre. Csak privát üzenetekre reagálunk. Vastag farok előny ! Olvass adatlapot !