Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölfy örömére.Ápolt,kitartó szerkóval.
Sziasztok! Napközbeni kalandra keresek szexéhes, perverz, de igényes Nőt, illetve Párt! Ha az adatlapom alapján szimpatikus vagyok, privátban elértek, akkor adok számot is, hogy beszélhessünk.
Sok sikert mindenkinek!

Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő pasit keresünk smile
Ma este pasi Miskolc kke vékony magas aki csatlakozna
sziasztok. Extrém méretű srácot keresünk(pár). Vékony/ átlagos testalkattal.
Holnap kora délután kb 1 óra fele Pesten leszek Csepel környékén!De tudok menni a városban bár hová!
Ha lenne valaki vagy valakik akiket lehetne kukkolni akkor privátba jelezz jelezzetek!
Ha lenne valaki vagy valakik akiket lehetne kukkolni akkor privátba jelezz jelezzetek!
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakozék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakozék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok párral ismerkednék én egy Komáróm Esztergom megyei átlagos pasi vagyok.Komolyan gondolom.
Sziasztok,Ma este párhoz csatlakoznék harmadiknak.Fogadni utazni tudok
Sziasztok. Vir szigeti aparmanomba párokat,lányokat várok. Részletekért írjatok bátran.
Milyen megyéből kerestek?
(Ez egy válasz Bettike110 üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 08:53

Pasit keresünk.a hölgy örömére harmadiknak! Kor max 43. Intim max 18cm.írj magadról bemutatkozot.ne rövidet
Szép napot! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk!
Ma este nagy és vastag srac?

sziasztok feleseget dugnek a férje elott ha van ilyen pasi akit ez izgatná irjon!!
Pénteken Ráckevén párokkal, esetleg szóló pasival ismerkednénk. Szállásunk van a kempingben, ott akár bármi történhet, ha úgy alakulnak a dolgok.
Üzit priviben, megpróbálunk mindenkinek válaszolni.

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Koncimaci@gmail.com
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Koncimaci@gmail.com
Sziasztok,párhoz csatlakoznék,ismerkednék...Fogadni és utazni is tudok.Kitartó cerka
Sziasztok 03.11 vagy 12.e estére keresek Bp.i part hölgyet,egész estès programra.
Sziasztok privibe lehet veletek beszélni?
(Ez egy válasz Bettike110 üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 08:53

Pasit keresünk.a hölgy örömére harmadiknak! Kor max 43. Intim max 18cm.írj magadról bemutatkozot.ne rövidet