Potens pasit keresunk a felesegem örömére ma estere!
Pasit keresunk harmadiknak Bajara hosszú távon vagy párt. Adatlapunknak megfelelően. Olvasd el!
Sziasztok! hétköznap délelőtt búvóhelyet tudunk biztosítani pároknak

Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék aki pasit keresne.
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....

Igényes 196cm magas sportos potens férfi párt , nőt keres !
.
.
Jelen
(Ez egy válasz NaturistGreen üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 01:25

nagy makkú sok spermás srácot keresünk fiatal csajomnak. csak akkor írj ha sok fehér gecid van
nagy makkú sok spermás srácot keresünk fiatal csajomnak. csak akkor írj ha sok fehér gecid van
Nagy vagy vastag intimmel rendelkező pasit keresunk a felesegem oromere holnap estere!

Holnap este ( csütörtök ) 20 órakor fogadnánk XI.kerületi lakásunkon hetero, nemdohányzó, 35 év feletti pasit hármas szexre. Csak privát üzenetekre reagálunk. Vastag farok előny ! Olvass adatlapot !
sziasztok feleseget dugnek a férje elott ha van ilyen pasi akit ez izgatná irjon!!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szép estét ma holnap holnap után lakással rendelkező pasiként csatlakoznék. Akár masszázs is .
Ma este, akár éjszakára is párhoz csatlakozna egy 40-es ffi Zalakaroson. Privát leveleket várok.
Keszthelyen összejönnék párral ma,holnap estére,
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Potens, szőrtelen, értelmes férfiakat keresünk hosszú távra, kimondottan a közelünkből.
Sziasztok 35/41par vagyunk 2022.02.05.szombat kora reggelre keresünk párt, lányt, pasit, helyünk nincs. Hatvan, Gyöngyös, Aszód, Gödöllő vonzás körzetből
Sziasztok, párok! Hetero alapon Bp és környékén?
Sziasztok,Párhoz csatlakoznék közös örömszerzésekhez.Ápolt,kitartó pasi vagyok.Fogadni,utazni tudok,akár ma is.