Szép estét. Bp pasiként csatlakoznék. Akár nélam is tudunk lenni.
Nagyon igényes jó módú pasiként keresek igényes párt vagy hölgyet! Biszex kizárt!
Esetleg ma estére keresünk pasit a hölgy örömére!.35-42 éves korosztály.intim max 18cm.szolnom megyeiek vagyunk.
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
40-es...helyes...husis hölgy partnerem...ès èn,fiùt keresnènk most!Bp.!35 è kor ig.!!!
Mail,kèp csere nincs.....sexelünk..mèsz!
40-es...helyes...husis hölgy partnerem...ès èn,fiùt keresnènk most!Bp.!35 è kor ig.!!!
Mail,kèp csere nincs.....sexelünk..mèsz!
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Győri ápolt értelmes jó megjelenésű sportos potens pasi ismerkedne most.
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
sziasztok feleseget dugnek a ferje elött ha vannak ilyen pasik aikt ez izgatná akkor irjon! hely kellene utazni tudok!
Sziasztok !
Holnap (03.07 hétfő ) Szekszárdon és környékén estére szívesen csatlakoznék ápolt vastagabb nagyobb intimmel rendelkező kulturált férfiként 35-60 közötti párhoz házaspárhoz 3-as együttlétre a hölgy örömére gyengéd finom érzéki kényeztetéséhez tartósan rendszeres találkozásokhoz . Ha szívesen randiznátok írj privát üzenetben. Köszi !
Holnap (03.07 hétfő ) Szekszárdon és környékén estére szívesen csatlakoznék ápolt vastagabb nagyobb intimmel rendelkező kulturált férfiként 35-60 közötti párhoz házaspárhoz 3-as együttlétre a hölgy örömére gyengéd finom érzéki kényeztetéséhez tartósan rendszeres találkozásokhoz . Ha szívesen randiznátok írj privát üzenetben. Köszi !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este hölgy pár?Cuckold fogadni tudok privátba beszéljünk.
Igényes magas szőrtelen pasi keres NŐT vagy PÁRT.
Sziasztok!Zalai jó méretű férfi vagyok.Lányokat,hölgyeket keresek szabadidő kellemes eltöltéséhez!Szép napot!
De kár, hogy nem láttam hamarabb, a bejegyzést!
Szívesen találkoznék veletek! (Ez egy válasz HunczutPár üzenetére (2022. 03. 05. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 05. szombat 17:49
Szívesen találkoznék veletek! (Ez egy válasz HunczutPár üzenetére (2022. 03. 05. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Még mindig várjuk egy beugró pasi jelentkezését a mai napra. Részletek az adatlapon...
Sziasztok! hétköznap délelőtt búvóhelyet tudunk biztosítani pároknak smile
Budapesten ma talizna valaki? Budapesten párt keresek, akár bi pár is lehet
GYŐRBEN IGÉNYES PÁR VAGYUNK....AFTEROZUNK.....GYERTEK
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék párokal Csepel környékén !
Szívesen ismerkednék párokal Csepel környékén !