Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár most a hosszú hétvége alatt is..
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Szia!Szimpatikus partnerünket keressük , minimum 16-os intim mérettől!
Szép napot. Bp pasiként csatlakoznék ma holnap holnap után. Akár nálam is találkozhatunk.
Párral találkoznék!
Helló sziasztok ma valaki este?
Sziasztok.Párral ismerkednék a Tisza tónál hosszú hétvégén,Poroszló Sarud.Autós kaland bringázással túrázással egybekötve is.maga sportos pasi nagy mérettel.
Sziasztok! 23 éves önmagára igényes fiú keres ma vagy holnap estére 3 as kalandot hetero alapon, kedves és jófej párral, Pest megye vagy Budapest vonzáskörzetében.
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.
Hello! 40-es pár keres olyan pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Persze csak a közelben lévők írjanak! Fotó elönyt jelent!!
Gang bang párosGang bang páros Sziasztok... Ma délután s este vagy holnap 24orában van szabad helyünk, időnk... Adatlap szerint várunk jelentkezőket
Ma este hölgy pár?Fogadni tudok privatba beszéljünk.
Kemény, vastag farokkal párokat kényeztetnék! 190/90 19/6 pasi vagyok. Képeim adatlapon láthatók. Szép napot!
Sziasztok
Ismerkednék szimpatikus nyitott párral.
Ismerkednék szimpatikus nyitott párral.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Ma délutáni randihoz szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kellemes dupla kényeztetéséhez. Üzenetet privát várom !
Ma délutáni randihoz szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kellemes dupla kényeztetéséhez. Üzenetet privát várom !
sziasztok . Hosszú hétvégére és hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Szia.Szivesen beszàlnék.....35 éves kopasz.nagydarab,szolis,borotvált kemény fasszal!Viberen beszélhetünk!Győr.Nem bánod meg
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !