Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék párokkal
Fiatal srácként ismerkednék párokkal

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
A mai nap folyamán párral találkoznék a hölgy örömére!
Mai nap hölgyel vagy párral találkoznék Egerben. Hely is van ha szükséges.
Intelligens ffit keresunk hármashoz 30-35!szabolcs megye előny!vagy parokat hparokat!
Üdv mindenkinek!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Írtam nektek privátban
(Ez egy válasz Bettike110 üzenetére (2022. 03. 15. kedd 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 00:18

Pasit keresünk a hölgy örömére.péntek estére kb .35.40 éves korosztály.intim max 18cm.ha( több haza mész) vazelin kizárt es a túl vastag is.legyél ápolt es tudj utazni hozzánk.egész estésre számolj.es parti képes legyél.vagyis a bulizásra gondolunk.aztán persze egy pikáns este ami jo hosszu lessz reméljük.írj ha magadra ismertél.kövér ne legyél! Max 85kilo.
Pasit keresünk a hölgy örömére.péntek estére kb .35.40 éves korosztály.intim max 18cm.ha( több haza mész) vazelin kizárt es a túl vastag is.legyél ápolt es tudj utazni hozzánk.egész estésre számolj.es parti képes legyél.vagyis a bulizásra gondolunk.aztán persze egy pikáns este ami jo hosszu lessz reméljük.írj ha magadra ismertél.kövér ne legyél! Max 85kilo.
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár most a hosszú hétvége alatt is..
Olyan 35 év feletti nemdohányzó, HETERO pasit keresünk, akinek volna kedve ma este 22 órakor meglátogatni bennünket XI. kerületi lakásunkon egy kis beszélgetős, iszogatós felvezetésű hármas szexre. Kérjük olvass adatlapot, hogy ki az aki nem jöhet szóba, mert ezzel kellemetlen pillanatokat kerülünk el. Csak privát üzenetre reagálunk.
Párt keresek. (Győr)
Sárvári fürdöbe, esti fúrdőzésre keresünk potens nagyfarkú sportos pasikat cuckoldra. Szerdára, csütörtökre.16.17.ére Leveleket várjuk, nem hozzászólásokat.
T & P
T & P
Sziaztok! Ma estére kedves párhoz csatlakoznék.. 3as, cuckold, stb.
Írtam neked!!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 13:52

Sziasztok! Akár délután is csatlakoznék párhoz, a hölgy kényeztetésére..
Sziasztok! Akár délután is csatlakoznék párhoz, a hölgy kényeztetésére..
Szép napot. Ma ,holnap csatlaklznék. Akár nálam is tudunk talizni. És akár masszázs is a hölgynek.
Sziasztok hölgyet, párt keresek Bp-en és Pest megyében. Helyem van és utazni is tudok. Írj privátban a részletekért.