Szerda napközben, este pár, hölgy egy tabumentes, izgalmakkal teli szexrandira? Zalaegerszegen hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Szívesen utazom is. Sportos negyvenes
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok lenne itt párnak kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár ma is..
Akkor még egy proba.38 éves elvált partnerem többes szexet szeretne.Keresek egy kultúrált normális férfit akivel ketten elégetenénk ki a hölgyet.Helyileg Egerben van a hölgy tehat inkább a környékéről.Fontos tudni hogy csak hétközben és csak délelőtt jó a tali.A högy kér fotot szeretné ő kiválasztani a kollégát.Jelentkezz privátban és megbeszéljük a többit

Sziasztok!
Budapesten párhoz csatlakoznák heteró alapon! Valóban nagy mérettel vagyok még áldva!
Budapesten párhoz csatlakoznák heteró alapon! Valóban nagy mérettel vagyok még áldva!
Kedves Debora!
Zoli vagyok. Szimpatikus vagy az adatlapod alapján. Szeretnék megismerkedni veled. Budapesten 11.kerben lakom. Kölcsönös öröm és élvezetszerzés híve vagyok. Barátság extrákkal keresek partnert. Ismerkedjünk azt meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Reménykedem benne, hogy kölcsönös a szimpátia és kaphatok Tőled egy esélyt az ismerkedésre.
Üdv Zoli
Zoli vagyok. Szimpatikus vagy az adatlapod alapján. Szeretnék megismerkedni veled. Budapesten 11.kerben lakom. Kölcsönös öröm és élvezetszerzés híve vagyok. Barátság extrákkal keresek partnert. Ismerkedjünk azt meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Reménykedem benne, hogy kölcsönös a szimpátia és kaphatok Tőled egy esélyt az ismerkedésre.
Üdv Zoli
Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék párokkal
Fiatal srácként ismerkednék párokkal

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
A mai nap folyamán párral találkoznék a hölgy örömére!
Mai nap hölgyel vagy párral találkoznék Egerben. Hely is van ha szükséges.
Intelligens ffit keresunk hármashoz 30-35!szabolcs megye előny!vagy parokat hparokat!
Üdv mindenkinek!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Írtam nektek privátban
(Ez egy válasz Bettike110 üzenetére (2022. 03. 15. kedd 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 00:18

Pasit keresünk a hölgy örömére.péntek estére kb .35.40 éves korosztály.intim max 18cm.ha( több haza mész) vazelin kizárt es a túl vastag is.legyél ápolt es tudj utazni hozzánk.egész estésre számolj.es parti képes legyél.vagyis a bulizásra gondolunk.aztán persze egy pikáns este ami jo hosszu lessz reméljük.írj ha magadra ismertél.kövér ne legyél! Max 85kilo.
Pasit keresünk a hölgy örömére.péntek estére kb .35.40 éves korosztály.intim max 18cm.ha( több haza mész) vazelin kizárt es a túl vastag is.legyél ápolt es tudj utazni hozzánk.egész estésre számolj.es parti képes legyél.vagyis a bulizásra gondolunk.aztán persze egy pikáns este ami jo hosszu lessz reméljük.írj ha magadra ismertél.kövér ne legyél! Max 85kilo.
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár most a hosszú hétvége alatt is..