Üdv mindenkinek!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Üdv kedves mindenki! Miskolcon és környékén szeretnék találni egy párt akivel feldobhatjuk egymás szexuális életét és megélhetjük a vágyainkat.
Sziasztok párt fogadnék ma Újpesten de utazni is tudok 36 éves sportos ápolt férfi vagyok
Mai napon a kora délutáni órákba keresek partnert Kecskemét kk. Hely szükséges! Pár jelentkezését is várom
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék extra nagy intimmel!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Hello! 40-es pár vagyunk szeretnénk ismerkedni pasival. Max 70km! Fotód legyen!
Sziasztok!
Péntek késő estére keresünk egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Péntek késő estére keresünk egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztók !
Szívesen ismerkednék ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 17:43
Szívesen ismerkednék ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)

Hello! 40-es pár vagyunk szeretnénk ismerkedni pasival. Max 70km! Fotód legyen!
Szívesen csatlakozna

Szívesen csatlakoznék ( írtam)#wink]
Sziasztok. Borsod megyèből szívesen ismerkednènk max 35 ès masszírozni tudó jóképű pasival

sziasztok . Hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Meghiúsult egy ma reggeli randim, így aztán az adatlapomon látható farkinca bizony rettenetesen kemény maradt. Ha lenne nő vagy pár, aki kihasználná ezt a lehetőséget, és szívesen randizna most Budapesten, az privátban írjon rám.

42/185/85 ápolt pasiként ismerkednék.
Dunántul és környéke.
Dunántul és környéke.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel ! Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok!
Kezdő pàr ma késő estére keres, egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező, inteligens pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Kezdő pàr ma késő estére keres, egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező, inteligens pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Valós díszkret párhoz csatlakoznék!