Szívesen csatlakoznék ( írtam)#wink]
Szívesen csatlakozna

Sziasztók !
Szívesen ismerkednék ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 17:43
Szívesen ismerkednék ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)

Hello! 40-es pár vagyunk szeretnénk ismerkedni pasival. Max 70km! Fotód legyen!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Péntek késő estére keresünk egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Péntek késő estére keresünk egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Hello! 40-es pár vagyunk szeretnénk ismerkedni pasival. Max 70km! Fotód legyen!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék extra nagy intimmel!
Mai napon a kora délutáni órákba keresek partnert Kecskemét kk. Hely szükséges! Pár jelentkezését is várom
Sziasztok párt fogadnék ma Újpesten de utazni is tudok 36 éves sportos ápolt férfi vagyok
Üdv kedves mindenki! Miskolcon és környékén szeretnék találni egy párt akivel feldobhatjuk egymás szexuális életét és megélhetjük a vágyainkat.
Üdv mindenkinek!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés vagy esetleg ahol terhes a hölgy.
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés vagy esetleg ahol terhes a hölgy.
Sziasztok.
Ma estére hölgy, vagy pár Fenyves környékén diszkréten ismerkedni?
Köszi előre!
Ma estére hölgy, vagy pár Fenyves környékén diszkréten ismerkedni?
Köszi előre!
Sziasztok.
Hétvégére szóló hölgyet vagy párt keresek Nagykanizsán vagy környékén vágyaink megélésére diszkrét kapcsolat formájában.
Ápolt, egészséges, diszkrét, potens, jóképű, fiatalos kinézetű, normális értékrendű férfi vagyok.
Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt hármasban a hölgy örömére. Szeretnék részese lenni a Hölgytag titkos vágyainak teljesülésében is.
Masszírozni is szeretek.
Helyem van, de utazni is tudok max. 50 km-s határon belül.
Hétvégére szóló hölgyet vagy párt keresek Nagykanizsán vagy környékén vágyaink megélésére diszkrét kapcsolat formájában.
Ápolt, egészséges, diszkrét, potens, jóképű, fiatalos kinézetű, normális értékrendű férfi vagyok.
Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt hármasban a hölgy örömére. Szeretnék részese lenni a Hölgytag titkos vágyainak teljesülésében is.
Masszírozni is szeretek.
Helyem van, de utazni is tudok max. 50 km-s határon belül.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.Nem bánod meg !!! Egy erekcióval kétszer spriccelek !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ma délelőtt keresek budapesti vagy környéki párt, akik tudnának mit kezdeni egy vastag, kemény és csupasz szerszámú, többest imádó férfival. Privátban elértek!
Sziasztok! Ma délelőtt keresek budapesti vagy környéki párt, akik tudnának mit kezdeni egy vastag, kemény és csupasz szerszámú, többest imádó férfival. Privátban elértek!