sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatna ha elotte dugná meg a feleseget egy idegen pasi? hely kellene tav nem gond!
19.-e szombat estére keresek egy olyan pàrt aki szívesen venné egy 42 éves,àpolt,inteligens pasi közreműködését.
Bp,Dél- buda,Fejér megye.Csak utazni tudok.
Bp,Dél- buda,Fejér megye.Csak utazni tudok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Ma Ráckeve?
Ma Ráckeve?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Sziasztok.
Pécsen vagy környékén keresek párt holnapra.
Én egy 29 éves igényes, intelligens, sportos, potens pasi vagyok!
Pécsen vagy környékén keresek párt holnapra.
Én egy 29 éves igényes, intelligens, sportos, potens pasi vagyok!
Sziasztok !
Ápolt diszrét kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak komoly párhoz házaspárhoz a hölgy kellemes kényeztetéséhez örömére. Vasárnap Szekszárdon délelötti vagy délutáni randihoz van valaki ? Válaszokat üzenetben várom.
Ápolt diszrét kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak komoly párhoz házaspárhoz a hölgy kellemes kényeztetéséhez örömére. Vasárnap Szekszárdon délelötti vagy délutáni randihoz van valaki ? Válaszokat üzenetben várom.
en ráérek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 22:40
Törölt felhasználó (4550962)

Sziasztok. Borsod megyèből szívesen ismerkednènk max 35 ès masszírozni tudó jóképű pasival

en raérek
(Ez egy válasz dakarosok üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Dugnánk a feleséged előtted vagy veled. Két 40 éves pasi szívesen kényeztetném más feleségét. Akár napközbe is rá érünk ne légy irigy oszd meg a feleséged mással is
Sziasztok!
Ma estére pasit fogadnánk. Enyhe bi kaland amit keresünk. Fotó nélkül, kapcsolatra jelöléssel kérlek ne zaklass Csak komolyan és privátban. Köszi!
Ma estére pasit fogadnánk. Enyhe bi kaland amit keresünk. Fotó nélkül, kapcsolatra jelöléssel kérlek ne zaklass Csak komolyan és privátban. Köszi!
Sziasztok!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
Hétvégére keresek párt aki szívesen látna egy fiatal srácot harmadiknak Pesten

Valós díszkret párhoz csatlakoznék!
Sziasztok!
Kezdő pàr ma késő estére keres, egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező, inteligens pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Kezdő pàr ma késő estére keres, egy fiatal max 35 éves, 180 cm magas, 80kg súlyú , sportos vagy normál testalkatú, átlagos mérettel rendelkező, inteligens pasit, hölgy örömére, Nyíregyházán.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel ! Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
42/185/85 ápolt pasiként ismerkednék.
Dunántul és környéke.
Dunántul és környéke.
Meghiúsult egy ma reggeli randim, így aztán az adatlapomon látható farkinca bizony rettenetesen kemény maradt. Ha lenne nő vagy pár, aki kihasználná ezt a lehetőséget, és szívesen randizna most Budapesten, az privátban írjon rám.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok . Hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.