Sziasztok!
Csatlakoznék párhoz! Budapest és környékén.
Csatlakoznék párhoz! Budapest és környékén.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Intelligens jokepu sportos ffit keresunk csinos feleseg számára hetero alapon hármashoz!30-35!bajusz szakál pocak kizáró ok!tudjal fotot kuldeni a szimpatia miatt!első körben egy személyes találkozást szeretnenk egy kotetlen helyen!szabolcs megye előny!
35-37 éves pár keres fiatal nagy farkú fiút aki egyedülálló és egy érettebb párt keres hosszútávra
édes3as

Sziasztok!Ma vagy holnap estére keresek párt közös termál fürdőzéshez meztelenkedéshez ahol a hölgytag szereti ha egy méretes szerszámmal jól meg dugják,szopatják miközben a párja nézi.Heves megye.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék,helyem van de utazni is tudok.
Szia-Sziasztok!! Párt házaspárt fogadnék…. akár.csak nézném őket esetleg a hölgyet kényeztetném a férje előtt vagy vele együtt! Diszkrét igényes nem független ffi!!
Sziasztok. Lányhoz/hölgyhöz vagy akár párhoz is szivesen csatlakoznék. Helyem nincs.
Szép napot mindenkinek!
Budapesten és környékén keresek egy párt, ahol házibarátként csatlakozhatnék. A célom, hogy kellemes együttléteket, programokat és beszélgetéseket élhessünk át. Nagyon szeretem az ilyen élményeket.
A képeimen látszik, hogy milyen vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra és van kedvetek egy intelligens, normális, tapasztalattal rendelkező pasihoz, akkor keressetek bizalommal.
Budapesten és környékén keresek egy párt, ahol házibarátként csatlakozhatnék. A célom, hogy kellemes együttléteket, programokat és beszélgetéseket élhessünk át. Nagyon szeretem az ilyen élményeket.
A képeimen látszik, hogy milyen vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra és van kedvetek egy intelligens, normális, tapasztalattal rendelkező pasihoz, akkor keressetek bizalommal.
Sziasztok! 40-es pár szeretne találni 1 olyan pasit aki csatlakozna hozzánk. Persze csak a közelben lévők írjanak! Fotó elöny! Írjatok légyszi!
Sziasztok! Bevállalós lányt illetve ilyen hölgytagú párt keresek szabadtéri fotózáshoz, részletek privátban!
Sziasztok !
Szekszárdon szívesen csatlakoznék ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként átlagos intelligens hármasra nyitott párhoz házaspárhoz a hölgy kellemes diszkrét gyengéd finom kényeztetésére örömére. Szerda esetleg csütörtök esti találkozáshoz lenne valaki ? Leveleket privátba várom !
Szekszárdon szívesen csatlakoznék ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként átlagos intelligens hármasra nyitott párhoz házaspárhoz a hölgy kellemes diszkrét gyengéd finom kényeztetésére örömére. Szerda esetleg csütörtök esti találkozáshoz lenne valaki ? Leveleket privátba várom !
Sziasztok. Párt keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra házibarát lennék. Igényes 40-es pasi vagyok.
párokhoz csatlakoznék

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sportos, igényes srácot keresünk harmadiknak, csak Csongrád megyéből! Priviben
Sziasztok én egy 40 éves félig roma származasu srác vagyok ,szivesen megismerkednék veletek! Ha igen akkor irjatok ha nem akkor is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 22. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 22. kedd 15:29
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! 40-es pár szeretne találni 1 olyan pasit aki csatlakozna hozzánk. Persze csak a közelben lévők írjanak! Fotó elöny! Írjatok légyszi!
Sziasztok.
3ban tapasztalt. fiatal. kitartó. Pasii ma és holnap este párokat fogadna érden.
Utazni is tudok.
Priviben keresetek.
3ban tapasztalt. fiatal. kitartó. Pasii ma és holnap este párokat fogadna érden.
Utazni is tudok.
Priviben keresetek.
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek a bilk környékén kölcsönös örömszerzésre.
Hölgyet vagy párt keresek a bilk környékén kölcsönös örömszerzésre.