sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Ma este 22 órára keresnénk 35 év feletti HETERO, nemdohányzó pasit hármas szexre ! Bp. 11.ker. Csak privát üzenetet várunk !
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
sziasztok párokkal hölgyekkel ismerkednék akik be fogadnának magukhoz 3 adiknak vagy magához a hölgy 22 éves vagyok Zala megyébe élek űzibe várom a válaszokat
Párral ismerkednèk Bèkès megyèben!
Valóban Nagymèretű sportos igènyes, vagy kigyurt pasit / pasikat keresünk 22 èves csinos 150cm 50kg 24 hetes terhes baratnőm kènyeztetèsère. Cuckold, ill gangbang.csak normalis intelligens jelentkezoket varunk viber elerhetossèggel
Debrecen ,Nyìregyhàza.
Debrecen ,Nyìregyhàza.
Házaspárhoz csatlakoznék,akik nagy farkú pasit keresnek a hölgynek. lehet kezdők is, Kor nem számit ,formás kerek,nagy fenék a gyengém
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Intelligens jokepu sportos pasit keresunk hármashoz csini -féleség számára!30-35!esetleg part hpart ahol a noi bi lehetseges,de nem feltétel!szabolcs megye előny!
Sziasztok!
Csütörtök vagy péntek délután Hölgyet kényeztetnék nyelvel,yoni-lindgam masszázsal és tekintélyes játékszerrel!
Vagy párhoz csatlakoznék ugyanezen feltételekkel kizárólag hetero alapon!
Hatvan és vonzásköre!
Budapest még belefér!
Csütörtök vagy péntek délután Hölgyet kényeztetnék nyelvel,yoni-lindgam masszázsal és tekintélyes játékszerrel!
Vagy párhoz csatlakoznék ugyanezen feltételekkel kizárólag hetero alapon!
Hatvan és vonzásköre!
Budapest még belefér!
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Ma estére valaki nagy mérettel?
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek a bilk környékén kölcsönös örömszerzésre.
Hölgyet vagy párt keresek a bilk környékén kölcsönös örömszerzésre.
Sziasztok.
3ban tapasztalt. fiatal. kitartó. Pasii ma és holnap este párokat fogadna érden.
Utazni is tudok.
Priviben keresetek.
3ban tapasztalt. fiatal. kitartó. Pasii ma és holnap este párokat fogadna érden.
Utazni is tudok.
Priviben keresetek.
Sziasztok én egy 40 éves félig roma származasu srác vagyok ,szivesen megismerkednék veletek! Ha igen akkor irjatok ha nem akkor is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 22. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 22. kedd 15:29
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! 40-es pár szeretne találni 1 olyan pasit aki csatlakozna hozzánk. Persze csak a közelben lévők írjanak! Fotó elöny! Írjatok légyszi!
Sportos, igényes srácot keresünk harmadiknak, csak Csongrád megyéből! Priviben
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
párokhoz csatlakoznék

Sziasztok. Párt keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra házibarát lennék. Igényes 40-es pasi vagyok.