Ma estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék,Szonbat délután.
03.26 szobat Debrecen. Ekkor érünk rá, és te ráérsz?
Érdekel a cuclold világa? Szívesen megdugnál a férmej előtt? Vagy vele? Mindig is ki akartad próbálni milyen mikor ketten dugnak egy nőt?
Nos itt a lehetőség! Kölcsönös szimpátia fontos. Keress bátran.
Pasi, vagy pasik, barátok is szóba jöhetnek.
25-50 éves korig.
Érdekel a cuclold világa? Szívesen megdugnál a férmej előtt? Vagy vele? Mindig is ki akartad próbálni milyen mikor ketten dugnak egy nőt?
Nos itt a lehetőség! Kölcsönös szimpátia fontos. Keress bátran.
Pasi, vagy pasik, barátok is szóba jöhetnek.
25-50 éves korig.
Sziasztok!
Extrém perverz, mazochista hölgy pár barátságát keresem tartalmas együttlétekre, akár hosszabb távra is.
Extrém perverz, mazochista hölgy pár barátságát keresem tartalmas együttlétekre, akár hosszabb távra is.
hej!
átlagos méretű ,tetovált, potens munkás izomzatú kiéhezett kandúr keres kalandot bpn.
helyem van faszom áll..
értelmiségi vagyok, ebben az álszent világban!
csatlakozol?
irj!
élj a mának... kielégülten ,mosolyogva !
átlagos méretű ,tetovált, potens munkás izomzatú kiéhezett kandúr keres kalandot bpn.
helyem van faszom áll..
értelmiségi vagyok, ebben az álszent világban!
csatlakozol?
irj!
élj a mának... kielégülten ,mosolyogva !
sziasztok feleséget dugnék a férje elott akit ez izgatná hely kellene utazni tudok
Sziasztok. 7végen párral találkoznék. Ha lehet belső üzenetben. Köszönöm
Hölgyek,Lányok,Párok!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Sziasztok! Masszőr pasit keresünk a hölgy örömére! Hely van, utazni tudj

Szombaton délután a komáromi szaunába ismerkednénk fiúval.
Sziasztok , feleségem holnap megy bulizni és dugni is akar.. Salgótarjánban ! nagy intim előny
Sziasztok! Extra nagy, vastag intimmel csatlakoznék párokhoz!
Sziasztok. Pár(Lány 36 , fiu 37) keresne (már most hétvégére) fiatal, egyedülálló, nagy méretű, kanos fiút
Aki kifejezetten a nála érettebb lányokat szereti és párhoz csatlakozna. Hosszabb távú barátságot, közös egész estés bulizásokkal...együtt bármit :P egymás előtt is :P

Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok Bajáról. Írjatok rám ha úgy gondoljátok. köszönöm
Érett nők házaspárok... Fiatal fiú (24é)...valakinek?
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Ápolt 42/185/85 pasiként ismerkednék nővel, párral.
Fejér és Tolna megye. Mobilis vagyok!
Fejér és Tolna megye. Mobilis vagyok!