Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét kulturált férfiként szívesen csatlakoznék hármasra nyitott megbízható intilligens Szekszárdi vagy környéki 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét kényeztető hármas együttléthez a hölgy örömére. Válaszokat privát üzenetben várok ott adok elérhetőséget. Köszi !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét kulturált férfiként szívesen csatlakoznék hármasra nyitott megbízható intilligens Szekszárdi vagy környéki 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes diszkrét kényeztető hármas együttléthez a hölgy örömére. Válaszokat privát üzenetben várok ott adok elérhetőséget. Köszi !
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok. Most hétvégén fiatal nagyfarkú fiú párhoz? aki ráér egész este

Masszőr pasi vagyok. Párt hőlgyet magányos anyukát keresek alanynak.
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak.
Pár(lány bisex, fiu hetero) keres nagyfarkú, kitartó(egész éjjel) fiút közös programokhoz, estékhez
(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére
Lehet benne vagyunk

(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

Sziasztok!
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok a Balaton déli partjáról.. Szeretek és tudok is masszírozni, beszélgetni. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok. Főleg hétvégente van szabadidőm.
Írjatok rám ha gondoljátok.
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok a Balaton déli partjáról.. Szeretek és tudok is masszírozni, beszélgetni. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok. Főleg hétvégente van szabadidőm.
Írjatok rám ha gondoljátok.
Sziasztok!
Hétfőn és kedden hölgyet, párt keresek !
Borsod megye.
Hétfőn és kedden hölgyet, párt keresek !
Borsod megye.
Sziasztok Budapestiek vannak itt?
Hétfőn, kedden napközbeni szexkalandra keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Sziasztok. Pár(Lány 36 , fiu 37) keresne (már most hétvégére) fiatal, egyedülálló, nagy méretű, kanos fiút finom Aki kifejezetten a nála érettebb lányokat szereti és párhoz csatlakozna. Hosszabb távú barátságot, közös egész estés bulizásokkal...együtt bármit :P egymás előtt is

Sziasztok, csütörtökön szeretnenk menni hetvegere Wellnesezni, hajduszoboszlo, esetleg pasi akivel osszefuthatunk?
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!
Hölgyek!
Párok!
Hétfőtől-péntekig Hölgyet illetve Párok hölgy tagjait szeretném kényeztetni!!!
Yoni-lidgam masszázs,nyelv használat orgazmusig vagy esetleg odaadó szeretkezés!!!
Délelőtti órákban helyem is van de bármire nyitott vagyok!
Hatvan és környéke!
Üzenet módosítása
Hölgyek!
Párok!
Hétfőtől-péntekig Hölgyet illetve Párok hölgy tagjait szeretném kényeztetni!!!
Yoni-lidgam masszázs,nyelv használat orgazmusig vagy esetleg odaadó szeretkezés!!!
Délelőtti órákban helyem is van de bármire nyitott vagyok!
Hatvan és környéke!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Masszőr pasit keresünk

Sziasztok!Ma vagy holnap estére párt keresek közös nudis termálfürdőzéshez,dugáshoz.magas sportos ápolt pasi,nagy mérettel..Heves megye.
Párhoz csatlakoznak ma délután Miskolcon,helyem sajnos nincs,30 éves átlagos kicsit vékonyabb testalkatú vagyok
harmashoz keresünk legjobb haverommal csajszit.
figyelmesek lennénk veled számunkra a lényeg,hogy neked legyen jó.es többször talizz velünk.
figyelmesek lennénk veled számunkra a lényeg,hogy neked legyen jó.es többször talizz velünk.