sziasztok feleseget dugnek a ferje elott ha van itt ilyen"ferj" akkorr irjal hely kellene utazni tudok!
Ja és soha nem volt ilyenben részem de biztosan jó lehet....
Sziasztok! Most Budapest házhoz is megyek. Ha nem vagyuk egymásnak szimpi tovább állunk. Üdv mindenkinek..
Sziasztok. Párt, esetleg passzív bi férfi tagú párt néznek sex közben. Tabuktól mentesen. Írj privátban. Üdv!
Sziasztok! Péntek este, vagy szombat hajnalra keresek egy párt BUDAPESTEN !, akikkel elidőzhetünk.
De akar egy közös bulit is csinálhatunk.
Milán
De akar egy közös bulit is csinálhatunk.
Milán
Halihó.hölgyet keresek! Esetleg párhoz is csatlakoznék a hétvége folyamán! 21éves fiatalos srác vagyok. Pest megye&Szolnok megye. Utazni tudok fogadni nem! Képek az oldalamon!
Nekifutunk mègegyszer: csinos 22 éves 150cm 50kg TERHES 7.hónapban lévő barátnőmnek keresünk. Igènyes nagyméretű sportos
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...

Címem:parraghy4@gmail.com
sziasztok feleseget dugnek a férje elott vagy vele kozosen is akár! Hely kellene utazni tudok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Olyan párral szeretnék megismerkedni akik kipróbálnák vagy már kipróbálták a két farok a punciban pozíciót.
Külön öröm lenne ha még nudizni is szeretnének járni, de nyilván ez nem feltétel!
Én 32 éves sportos testalkatú srác vagyok. 175 cm, 70 kg, 18 cm intim méret.
Olyan párral szeretnék megismerkedni akik kipróbálnák vagy már kipróbálták a két farok a punciban pozíciót.
Külön öröm lenne ha még nudizni is szeretnének járni, de nyilván ez nem feltétel!

Én 32 éves sportos testalkatú srác vagyok. 175 cm, 70 kg, 18 cm intim méret.
Párhoz csatlakoznéka hölgy örömére , nem egy alkalommal ,ha kölcsönös szimpátia megvolna
Nagyobb intimmel , diszkréten...később barátnöm is beszálna egy páros gabalyodásra udv
Nagyobb intimmel , diszkréten...később barátnöm is beszálna egy páros gabalyodásra udv
Üdvözlet mindenkinek.
Párom számára keresünk ma estére ff-t Budapesten.
Igényes udvarias úriember személyében nagy intim mérettel.
Szép napot
Párom számára keresünk ma estére ff-t Budapesten.
Igényes udvarias úriember személyében nagy intim mérettel.
Szép napot
Sziasztok, köszi, már megtaláltuk a nekünk valót )
(Ez egy válasz andrewlert üzenetére (2022. 03. 29. kedd 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 29. kedd 09:31

Budapest, április 1 (péntek) 16 óra körül barátnőmmel vendégeskednénk egy párnál vagy pasinál. Egymás előtti szex, videózás, egyéb dolgok, amire a nyitottság megvan. Privátban írjatok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ma estére keresünk kizárólag a lány örömére srácot írj telefonszámot privátba
Ma Győrben vagyok (pár férfi tagja), találkoznék délután szexre vágyó partnerrel, partnerekkel!
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Most péntek kora este már találka is lehet kölcsönös szimpátia esetén.
Budapest, április 1 (péntek) 16 óra körül barátnőmmel vendégeskednénk egy párnál vagy pasinál. Egymás előtti szex, videózás, egyéb dolgok, amire a nyitottság megvan. Privátban írjatok.