Sziasztok .most szombat estére keresünk miskolci pasikat eggy kis gang bang bulihoz .hely elintézve .privin telefonszámot kérünk viberen arcképet .elég a sok érdeklödő pasikból csak az irjon aki jönni is tud !!!!!
Sziasztok!
Olyan párral szeretnék megismerkedni akik kipróbálnák vagy már kipróbálták a két farok a punciban pozíciót.
Külön öröm lenne ha még nudizni is szeretnének járni, de nyilván ez nem feltétel! smile
Én 32 éves sportos testalkatú srác vagyok. 175 cm, 70 kg, 18 cm intim méret.
Olyan párral szeretnék megismerkedni akik kipróbálnák vagy már kipróbálták a két farok a punciban pozíciót.
Külön öröm lenne ha még nudizni is szeretnének járni, de nyilván ez nem feltétel! smile
Én 32 éves sportos testalkatú srác vagyok. 175 cm, 70 kg, 18 cm intim méret.
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Intelligens jokepu sportos ffit keresunk csinos felesegem számára!pocak szakál kizáró ok!tudjal egy arcos fotot kuldeni a szimpatia miatt!(nem minden aron es mindenkivel)első randinal csak ismerkedes!30-35!szabolcs megye előny!
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...

Címem:parraghy4@gmail.com
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok!Péntek éjszakára keresünk pasit a feleségemmel.45 év alatti borotvált,sportos fiúk jelentkezését várjuk ,fénykép,viber szükséges!Pest megyében vagyunk,helyünk van.Cuckold ,dupla punci okés,akár hosszabb távra is tervezhetünk.
Jövő hét szerdától Budapesten az Expo Hotelben leszek vasárnapig.
Párt vagy Hölgyet szívesen fogadnék.
Párt vagy Hölgyet szívesen fogadnék.

sziasztok! Keresek vasárnapra hölgyet vagy párt kellemes együttlétre Veszprém megyén belül
ne habozz jelentkezni..

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
cucckold sexhe keresek párt Hajdú Borsod megye esetleg Szabolcs
Sziasztok szívesen csatlakoznék ha megfelelőnek találtok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 19:02
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, csütörtökön szeretnenk menni hetvegere Wellnesezni, hajduszoboszlo, esetleg pasi akivel osszefuthatunk?
Sziasztok !
Holnap (péntek) esti találkozáshoz Szekszárdon és környékén ápolt kulturált diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak nyitott szimpatikus intelligens átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy kellemes testi kényeztetésére örömére. Ha van olyan aki szívesen randizna írjon privátba !
Holnap (péntek) esti találkozáshoz Szekszárdon és környékén ápolt kulturált diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak nyitott szimpatikus intelligens átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy kellemes testi kényeztetésére örömére. Ha van olyan aki szívesen randizna írjon privátba !
Sziasztok! Holnap kora délután keresnék Nagykanizsán igényes hölgyet vagy párt…!!!
Ma vagy holnap párhoz csatlakoznék 27 éves pasi vayok perst megyéből hely van de utazni is tudok
Sziasztok! Hétvége folyamán csinos feleséget masszíroznék, kényeztetnék a férje előtt, vagy vele közösen! Utazni tudok ésszerű távolságon belül, fogadni nem..
Vékony alkatú szőke 39 éves párom részére ( P vagy szombat estére) keresek fiatal (25-35) vékony partnert Budapest. (Meglepi lenne) fényképed legyen v tudj küldeni. Intim min...20cm valós! Üdv
Szeretőm keresem.
Solt-Kecskemét. Férjem szereti nézni. Vibered, autódlegyen! Ha arcod nem vállalod ne is keress. Tali csak nálunk..
Solt-Kecskemét. Férjem szereti nézni. Vibered, autódlegyen! Ha arcod nem vállalod ne is keress. Tali csak nálunk..
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott ha van itt ilyen"ferj" akkorr irjal hely kellene utazni tudok!