Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
Balaton déli parton keresek bi párt, ma napközben
Sziasztok.Budapest környékén párhoz csatlakoznék harmadiknak.
Dunaújváros? Párommal ismerkednénk pasival, ki jól meg....ná

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele közösen! Vannak-e itt ilyan pasik akiket ez iugatná? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnék párral
Pestmegyén belül de kukkolnék is vagy ha van valami elképzelés szívesen várom a privát üzenetet!
Ismerkedni szeretnék párral

Pestmegyén belül de kukkolnék is vagy ha van valami elképzelés szívesen várom a privát üzenetet!
Sziasztok !
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon szimpatikus átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkrét kellemes hármas együttlétre kényeztetésre a hölgy örömére. Ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként ismerkednék. Válaszokat privát üzenetben várom.
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon szimpatikus átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkrét kellemes hármas együttlétre kényeztetésre a hölgy örömére. Ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként ismerkednék. Válaszokat privát üzenetben várom.
Fiatal, nagyfarkú srácként, keresnék párt kortól függetlenül Budapest-Dunaújváros vonalon közös örömszerzésre!

Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfiakat, kizárólag a közelünkből.
Sziasztok! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Fotó elönyt jelent! Max 50-60km!!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Hőlgyet keresek két pasi verzióra illetve párt Kecskeméten.
Ma este valaki hozzánk egy 3-asra?
Vastag méretes Úr ma?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Holnap estére keresünk harmadiknak Nagy intimmel pasit a feleségem örömére !
Sziasztok!Ma estefelé Nő vagy pár közös autós kaland vagy termál nudis fürdőzés?Poroszló,Sarud,Tiszanána.
sziasztok olyan pasi van-e itt aki elott megdughato lenne a neje és ezt nagyon izgatná?
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.