Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
175/75/36 sportos testalkatú srác vagyok.
Nyíregyháza-Kisvárda
Ma este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Sziasztok! Sportos, intelligens, nyitott, többesben tapasztalt srác hölggyel vagy párral ismerkedne izgalmas időtöltés céljából. Akár ma napközben vagy este, Budapesten vagy egy nem túl távoli galaxisban.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Környékbeli, hellyel rendelkező, nagyobb intimmel megáldott 40 alatti hapsit keresünk szombat estére.Gumi alap. Szőrös punci ....
Sziasztok.
Sportos nagyobb intim mérettel rendelkező úriembert keresümk e hét szombatra párom kényeztetésére.
Kizárólag heteró alapon.
Diszkréció és higénia rendkívül fontos.
Üdv
Sportos nagyobb intim mérettel rendelkező úriembert keresümk e hét szombatra párom kényeztetésére.
Kizárólag heteró alapon.
Diszkréció és higénia rendkívül fontos.
Üdv
:( jaj
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 05:18
Törölt felhasználó (1082872)

Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó férfit, lehetőleg vastag intimmel. Nem az ország másik feléből.

Üdvözlök mindenkit!
Jövőhéten még sok üres órám van!
Hölgyek jelentkezését várom Yoni masszázs-ra!
Akár a párod előtt is vagy férfiak ha meglepnétek partnereteket egy(gratis) Yoni masszázzsal jelezzétek!
Hatvan és környéke!
Jövőhéten még sok üres órám van!
Hölgyek jelentkezését várom Yoni masszázs-ra!
Akár a párod előtt is vagy férfiak ha meglepnétek partnereteket egy(gratis) Yoni masszázzsal jelezzétek!
Hatvan és környéke!
Nem nagy de kitartó farokkal keresek párt akik meglátogatnának! Hely, jó hangulat biztosított!
Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó férfit, lehetőleg vastag intimmel. Nem az ország másik feléből.

Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Nagydarab (maci) kemény, kitartó farokkal ismerkedne! Képeim vannak az adatlapomon, helyem is van de utazni is tudok!
Hello! Keresünk egy pasit harmadiknak aki szeretne velünk ismerkedni. Fotó elönyt jelent! Csak a közelben lévők írjanak!
Sziasztok! Szombaton délután párhoz csatlakoznék heteró alapon!!
Budapesten! Valóban nagy intim mérettel rendelkezem 23 cm..
Budapesten! Valóban nagy intim mérettel rendelkezem 23 cm..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok!
Péntek este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Péntek este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Ma este csatlakoznék egy párhoz az este folyamán. 20:00 után érek rá. Budapest és környéke.
Ha szimpatikus vagyok, keressetek bizalommal!
Ma este csatlakoznék egy párhoz az este folyamán. 20:00 után érek rá. Budapest és környéke.
Ha szimpatikus vagyok, keressetek bizalommal!
Sziasztok. Mai nap pár esetleg hölgy Hévíz, Keszthely környékén aki pasit keres?
Sziasztok!
Hétvégére (péntek, vagy szombat este) keresnénk hellyel rendelkező srácot vagy párt akit fogadni tud egy izgalmas 3-as vagy 4-es szexre. 30-50 közötti Borsodi vagy Szabolcsi srác, pár lenne ideális jelölt max 100 km belül.
Hétvégére (péntek, vagy szombat este) keresnénk hellyel rendelkező srácot vagy párt akit fogadni tud egy izgalmas 3-as vagy 4-es szexre. 30-50 közötti Borsodi vagy Szabolcsi srác, pár lenne ideális jelölt max 100 km belül.