Sziasztok. Csütörtök estére keresnénk pasit, Békés megye fogadni tudunk.
Sziasztok !
Ma este átlagos nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon és környékén hármas együttlétre a hölgy örömére kényeztetéséhez . Üzenetet privátba várom itt adok elérhetőséget a további kapcsolatfelvételre.
Ma este átlagos nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon és környékén hármas együttlétre a hölgy örömére kényeztetéséhez . Üzenetet privátba várom itt adok elérhetőséget a további kapcsolatfelvételre.
Sziasztok
36 éves vagyok, vékonyabb testalkattal, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, vékonyabb testalkattal, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Fiatal, potens, pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Ma este vendégűl látnék hölgy partneremmel egy heteró, sportos, jó adottságú budapesti Pasit, aki küllemben és habitusban nem hozna szégyent a FÉRFIAKRA!
Hölgyek,Párok társaságát keresem!
Tapasztalt,kitartó,odaadó 35éves Pasi!
Üzenet módosítása
Tapasztalt,kitartó,odaadó 35éves Pasi!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Holnap délelőtt hölgyet, párt keresek.
Borsod megye előny.
Holnap délelőtt hölgyet, párt keresek.
Borsod megye előny.
Sziasztok !
Ápolt diszkrét kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként ismerkednék találkoznék Szekszárdon Kedd esti talira átlagos nyitott párral házaspárral hármas együttléthez kellemes kényeztetéshez a hölgy örömének fokozására. Várom válaszotokat privátba ha randiznátok !
Ápolt diszkrét kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként ismerkednék találkoznék Szekszárdon Kedd esti talira átlagos nyitott párral házaspárral hármas együttléthez kellemes kényeztetéshez a hölgy örömének fokozására. Várom válaszotokat privátba ha randiznátok !
Yoni masszázs-al Hölgyeket kényeztetnék!
Pasik ha meglepnétek párotokat,jelezzétek bátran!
Hatvan és környéke!
Pasik ha meglepnétek párotokat,jelezzétek bátran!
Hatvan és környéke!
Fiatal, potens, pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
A megyében készen állók! Párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék!
Sziasztok
Ma napközben fogadnék párt vagy bi párt! Budapesti vagyok 15.kerületben lakom. A többit Privátban meg beszéljük! Köszönöm szépen
Ma napközben fogadnék párt vagy bi párt! Budapesti vagyok 15.kerületben lakom. A többit Privátban meg beszéljük! Köszönöm szépen
Ápolt, igényes párt keresek - akár hosszú távon. Csütörtök - Péntek esti szabadidővel...
Ápolt, igényes, magas pasi vagyok.
Ápolt, igényes, magas pasi vagyok.
Ma délelőtt vagy kora délután esetleg pár nem keres nagy méretű pasit?
Kedd éjszakára nagyfarkú fiut fogadnánk Veszprém megye!!!
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Intelligens jokepu ffit keresunk 30-35!sportos testalkattal!bajusz szakál kizáró ok!esetleg hparokat es parokat!nem egyszeri alkalomra keresunk!szabolcs megye előny!unatkozó ffi kérjük ne irjon
Szia.
Ha tényleg szeretnél egy valódi, normális, megbizható párhoz csatlakozni, akkor itt a lehetőséged.Elvárásaink vannak olvashatod lapunkon.
Nem "mára" keresünk Komárom környéjén.
Ha tényleg szeretnél egy valódi, normális, megbizható párhoz csatlakozni, akkor itt a lehetőséged.Elvárásaink vannak olvashatod lapunkon.
Nem "mára" keresünk Komárom környéjén.
Sziasztok,15.-én 16.-án Tokaj hegyalján töltjük,keresünk ápolt és jó modorú pasit, esetleg párt,esti vagy éjszakai találkára.