Hellyel rendelkező férfiként szívesen fogadok lányokat, párokat ma este.
Hellyel rendelkező 27 éves pasi fogadna párt pest megyébe
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék.
Sziasztok!
Kecskeméten párt vagy hölgyet fogadnék.
Ha szükséges akkor utazni is tudok.
Kecskeméten párt vagy hölgyet fogadnék.
Ha szükséges akkor utazni is tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Hello! Borsodban keresünk 1pasit ha esetleg volna itt 1 akkor írj bátran! De fotó nem árt ha van!!
Már régi vágyam ,hogy hosszútávon egy pár házibarátja legyek és ennek a vágyam betöltésére keresek egy megbízható féltékenységtől mentes PÁRT. barátság extrával
40 éves sportos férfi Pest megyében párt keres utazni tudok privi.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Pàr tàrsasàg most III KER nem fontos sex stb .. zene tànc karaoki csak egy kicsit jòl èrezni magunkat. Bennem van a filling. Nem nyomulàs nem sex csak egy jò este...
Sziasztok! Kezdő aktív biszex férfi vagyok. Keresek olyan párt ahol mind a ketten szeretnek szopni. De több is érdekelne. Igényes megbízható diszkrét vagyok. Szeged Kecskemét Baja háromszögböl keresnék. Utazni tudok.
Legalább a topicot elolvasnád (Hármas szex HETERO férfival) az sokat segítene!
Olvasni tudás nem hátrány... (Ez egy válasz Allex üzenetére (2022. 04. 16. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 23:39
Olvasni tudás nem hátrány... (Ez egy válasz Allex üzenetére (2022. 04. 16. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Kezdő aktív biszex férfi vagyok. Keresek olyan párt ahol mind a ketten szeretnek szopni. De több is érdekelne. Igényes megbízható diszkrét vagyok. Szeged Kecskemét Baja háromszögböl keresnék. Utazni tudok.
Párok ?sperma party ?locsolnék privi..
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Csinos pár vagytok ? Szivesen végignéznéd ha egy potens jófarkú pasi megdugja teleélvezi a hölgytagotok?
Nyiregyháza
Hely ok.
Nyiregyháza
Hely ok.
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,dugom autóban vagy kint a természetben.
Sziasztok! Ma keso estere pasit keresunk a felesegem örömére! smile csak az irjon akinek jo a ma keso este!!
Sziasztok! Igényes, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt 19-én,vagy 20-àn, Békés megyében!