Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok mi is szeretnénk ma este egy jót bulizni
Ma estére keresünk párt vagy pasit .farok max 16 cm annál nagyobb nemérdekel.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
Sziasztok Ma napon párt fogadna 27 éves pasi pest megyéből
Sziasztok,
ma estére keresek igényes párt hármas kikapcsolódáshoz,utazni és fogadni is tudok!
Csak olyanok jelentkezését várnám akik tudják mit akarnak,Hölgytagjuk szereti és birja a nagy méretet!
ma estére keresek igényes párt hármas kikapcsolódáshoz,utazni és fogadni is tudok!
Csak olyanok jelentkezését várnám akik tudják mit akarnak,Hölgytagjuk szereti és birja a nagy méretet!
Sziasztok !
Szekszárdon délutáni talira megbízható korrekt komoly párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas örömökre együttléthez a hölgy örömére tabuk és gátlások nélküli kényeztetésére. Válaszokat belső üzenetben várom.
Szekszárdon délutáni talira megbízható korrekt komoly párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas örömökre együttléthez a hölgy örömére tabuk és gátlások nélküli kényeztetésére. Válaszokat belső üzenetben várom.
Sziasztok! Hölgytagunk részére keresünk pasikat, akár egyszerre többet is, akik gumi nélkül punciba élvezéssel megdugnák. Csak komoly érdeklödők leveleit várjuk!
Sziasztok! Az ország nyugati feléből, leginkább a déli részén keresek várandós kismamát, vagy ilyen tagú párt.
Továbbá a fentihez hasonlóan, de leginkább a környező nagyvárosokban, illetve Baranyán belül keresek párt hármashoz, és cuckoldhoz. Lehetek néző, de akár be is szállhatok. Sok minden vonz, kivéve a durva BDSM.
21 éves normál alkatú, hosszú hajú srác vagyok.
Továbbá a fentihez hasonlóan, de leginkább a környező nagyvárosokban, illetve Baranyán belül keresek párt hármashoz, és cuckoldhoz. Lehetek néző, de akár be is szállhatok. Sok minden vonz, kivéve a durva BDSM.
21 éves normál alkatú, hosszú hajú srác vagyok.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Szép napot Mindenkinek! ASzexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, autós N/F PÁR-t keresnék Szolnokon vagy akár, ha csak Szolnok környékét épp útbaejtitek... Olyan Párt keresnék, ahol megengednék, hogy a) kényeztessem a Hölgyet a Párja előtt, bármilyen, Általatok preferált módon/feltétellel b) alaposan "meglocsolhassam" a Hölgyet, Húsvét alkalmából c) akár csak végignézhetlek Titeket szex közben! Ápolt, intelligens, igényes, magas, erős testalkatú, jóképű, jó méretű Férfiként!
Sziasztok! Igényes, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt 19-én,vagy 20-àn, Békés megyében!
Sziasztok! Ma keso estere pasit keresunk a felesegem örömére! smile csak az irjon akinek jo a ma keso este!!
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,dugom autóban vagy kint a természetben.
Csinos pár vagytok ? Szivesen végignéznéd ha egy potens jófarkú pasi megdugja teleélvezi a hölgytagotok?
Nyiregyháza
Hely ok.
Nyiregyháza
Hely ok.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Párok ?sperma party ?locsolnék privi..
Legalább a topicot elolvasnád (Hármas szex HETERO férfival) az sokat segítene!
Olvasni tudás nem hátrány... (Ez egy válasz Allex üzenetére (2022. 04. 16. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 23:39
Olvasni tudás nem hátrány... (Ez egy válasz Allex üzenetére (2022. 04. 16. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Kezdő aktív biszex férfi vagyok. Keresek olyan párt ahol mind a ketten szeretnek szopni. De több is érdekelne. Igényes megbízható diszkrét vagyok. Szeged Kecskemét Baja háromszögböl keresnék. Utazni tudok.
Sziasztok! Kezdő aktív biszex férfi vagyok. Keresek olyan párt ahol mind a ketten szeretnek szopni. De több is érdekelne. Igényes megbízható diszkrét vagyok. Szeged Kecskemét Baja háromszögböl keresnék. Utazni tudok.
Pàr tàrsasàg most III KER nem fontos sex stb .. zene tànc karaoki csak egy kicsit jòl èrezni magunkat. Bennem van a filling. Nem nyomulàs nem sex csak egy jò este...