Sziasztok.Hétvégére keresek hölgyet, párt közös élvezkedésre.Helyem van Pest megye(Gödöllő) Csendes, nyugodt lakásomban élvezzük ki egymás társaságát
Üzenetet írj kérlek! Köszönöm

Párt, vagy vastag pasit keresünk Dunaújvárosban, közös örömökre. Helyünk van,,de menni is tudunk
Kedd délelőttre keresek párt! Miskolc, hely ok! 42é pasi
Bisex lanyt vagy nagy meretu pasit keresunk
helyunk van gyorbe nem utazunk sehova
akinek nincs kepe nem valaszolunk.

Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok! Holnapra, illetve holnap utánra olyan Békés megyei párt keresnék, akik szívesen feldobnák az estét egy kellemes hármas együttléttél, amelynek én is aktív tagja lehetnék!
Holnap budapesten leszunk, es a felesegem oromere keresunk pasit harmadiknak, akinek van hely

Sziasztok! Ma este még tudok fogadni hölgyet, párt kellemes együttlétre csendes otthonomban Pest megye(Gödöllő)
Sziasztok.Győr kőrnyékén,hőlgyet,párt keresnék
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére, esetleg pároknál cuckoldra a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére, esetleg nőhöz cuckoldra).
Sziasztok.Tomi v.ok.
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Este pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Este pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok. Ma estére srácot keresünk Debrecenben...
Pasit keresunk harmadiknak ma estere a felesegem örömére! Csak az irjon aki ma el is jonne!
Nyiregyházi párhoz csatlakoznék, cuckoldra. Ha megnéznéd megdugják a csajod, es teleélvezik
Sziasztok, ma estere pasit keresunk a felesegem oromere! Nagy intim előny
Ma este 20 óra körül fogadnánk HETERO jóképű, nemdohányzó, borotvált 30 év feletti pasit XI.kerületi lakásunkon aki masszírozásban részesítené párosunk hölgy tagját és a végén jól meg is locsolná férje közreműködésével.Kérjük olvass adatlapot, csak privát megkeresésre reagálunk.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Én benne lennék! Bele is élveznék, de gecisen is kinyalnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 18. hétfő 12:18
Törölt felhasználó (4667351)

Sziasztok menyasszonyom vágyaink kielégítése keresünk pasit (minimális biszex)ill előttem intim együttlét kukkolnek, privát másik szobában nélkülem .. itt alvás ha lenne alvás ...43/39 pár vagyunk apoltsag igényesség alap Budapest ... Bird a ketten egy puncuba is köszönöm
Sziasztok menyasszonyom vágyaink kielégítése keresünk pasit (minimális biszex)ill előttem intim együttlét kukkolnek, privát másik szobában nélkülem .. itt alvás ha lenne alvás ...43/39 pár vagyunk apoltsag igényesség alap Budapest ... Bird a ketten egy puncuba is köszönöm