Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Ma estere pasit keresunk a felesegem oromere!

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 11:35
Törölt felhasználó (4318932)

idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Hétfőn délelőtt csatlakoznék szexre a 3 kerületben valaki(k) hez..
Hétfőn délelőtt csatlakoznék szexre a 3 kerületben valaki(k) hez..
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék Veletek.. írjatok rám ha ők. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 07:32
Szívesen ismerkednék Veletek.. írjatok rám ha ők. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok!Merről vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 07:32
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Hölgyel párral ismerkednék! Dunaharasztin hely van napközben is!

Sziasztok. A mai napon délután, este pár aki pasit keres harmadiknak? Mobilis vagyok, utazni tudok 150 km-en belül.
Sziasztok. Hétfőn napközben fogadnék kényelmes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt. Bp . Várom üzeneted.
sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne....
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne....

Moto
Sziasztok!
Análsex kedvelő hölgyet keresek, ill. párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére Bp-en es környékén.
Análsex kedvelő hölgyet keresek, ill. párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére Bp-en es környékén.
Szép estét mindenkinek is! Kedves hölgyek-hölgyeim, ha netán van aki ezekben a késői órákban férfi társaságra vágyna és éppen ráér+van kedve, esetlegesen unatkozna, vagy szimplán szexre vágyik egy kellemes eyüttléttel egybekötve vagy miegymásss, az jelezzen-üzenjen-füstjelezzen esetleg postagalmbon tegye meg,ha úgy érzi azaz érezné.
Szántódon vagyok helyileg, de közvetlen közelében azaz Balatonföldvárra-ról, Zamárdiba-ról iismerkednék,találkoznék

Sziasztok. Hétfőn napközben fogadnék kényelmes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt. Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.